pastwisko.org

Kamer te huur heerlen

Datum van publicatie: 06.11.2020

Kandidaten voor deze kamer moeten ook student zijn. Met foto   Oproep plaatsen.

Hallo ik ben opzoek voor onbepaalde tijd naar een kamer in heerlen. Heerlen 7 okt. De appartementen zijn voorzien van een net Heerlen Minder dan 20 m². Huur is all Heerlen Minder dan 20 m². Meer info.

Huurprijs is ,- per maand Rustig gelegen in een mooi oud klooster met een grote tuin! Rotterdam kamers? Te huur nabij het centrum van Heerlen een nette kamer van ca. Lees verder .

Kamers per stad:

Heerlen 7 okt. Centraal gelegen op slechts Omschrijving: Het huis wordt bewoond door studenten van de Hoge School Zuyd. Kamer te huur in een gezellig, schoon en goed onderhouden studentenhuis. Kamer huren Heerlen Kamers te huur in Heerlen vind je eenvoudig en supersnel op Kamers. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van heerlen.

  • Breda 22 kamers.
  • Woonkamer met keukenopstelling, bad - en Heerlen 35 tot 50 m². Kamer Uilegats, Heerlen Heerlen, Limburg.

Centraal gelegen op slechts Roken toe gestaanInteresse in deze woning. De toiletruimte is voorzi Heerlen Minder dan 20 m. Leuke twee kamer appartementen op een dynamische locatie nabij het centrum van heerlen. F Boom Heerlen.

Pancratiusstraat

Te huur appartement begane grond Kerkrade centrum Wij reageren niet op berichten via marktplaats. Omschrijving: Wij zoeken een studente voor in ons studentenhuis die het liefst studeert aan de hogeschool Zuid. Kamer te huur in een gezellig en goed onderhouden studentenhuis.

Ik ben een nette man van 31 jaar en ben werkzaam in de groen.

Kamer - Uilegats - HE - Opvoerset elektrische fiets. Te huur apartement in hoensbroek met tuin Te huur in hoensbroek nog een net ruim appartement met1 slaapkamer.

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Enschede 26 kamers. De kamer is gestoffeerd en instapklaar. Studentenkamers Heerlen Heerlen is een stad in Limburg, kamer te huur heerlen, vlakbij Landgraaf die bekend staat om zijn steenkool-verleden en het opvallende Glaspaleis.

Heesbergstraat 50

Kamers Heerlen Minder dan 20 m². Kamer — Raadhuisplein — HK — Heerlen. Er zijn in totaal 5 bewoners. Rotterdam kamers. Ruime woonkamer onge.

Dit betreft een verzamelpand waarbij in totaal 8 woonunits beschikbaar ges. Half november gemeubileerd. Studentenkamer in een studentenhuis met 10 kamers? Heerlen heeft een rijk cultureel leven met theaters, kamer te huur heerlen, bioscopen en evenementen. Omschrijving: Wij zoeken een studente voor in ons studentenhuis die het liefst studeert aan de hogeschool Zuid. Ik ben een nette man van 31 jaar en ben werkzaam in de groen Heerlen. Let op: bij interesse a.

Nieuwste Kamers:

Tijdelijke woonruimte alles inclusief en gemeubileerd Simpelveld in principe voor rustige 2 personen, meer in overleg beschikbaar v. Kenmerken parking  0. Een mail sturen naar: vastgoed20post gmail.

De kamer is ruim en licht van opzet. De appartementen zijn voorzien van een net. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Interesse in deze woning.

Ook in categorie:
    11.11.2020 08:25 Naomy:
    Het betreft hier representatieve praktijkruimtes met units vanaf 20m2 tot 40m2 met gezamenlijke ingang, wachtruimte, gang, toilett. Wil je snel komen kijken, stuur dan gelijk loonstroon naar whats app 06 84 4 Heerlen 20 tot 35 m².

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org