pastwisko.org

Playstation 3 network account aanmaken

Datum van publicatie: 23.02.2021

Je kunt je nu aanmelden met je nieuwe account. Voer je gegevens en voorkeuren in. Hiermee schend je de servicevoorwaarden van PSN en maak je het onmogelijk om het account in de toekomst te herstellen.

Selecteer "Gebruiker verwijderen". Het is noodzakelijk om extra gebruikers op een iets andere manier van de PS4 te verwijderen. Alle online componenten van games en andere acties op consoles worden uitgevoerd dankzij PSN: online spelen; prestaties ontwikkeld voor elk videogame; correspondentie met andere gebruikers, hen uitnodigen voor het spel; toegang tot PS Store en PS Plus.

Let op dat u deze informatie niet met anderen deelt. De toelatingseisen voor master-accounts en sub-accounts verschillen naargelang het land of de regio.

Gebruik een geldig e-mailadres om bevestigingsberichten te kunnen ontvangen, bijvoorbeeld als u een aankoop doet in PlayStationStore, playstation 3 network account aanmaken.

Een wachtwoord aanmaken onder de volgende voorwaarden: Gebruik minstens acht letters of cijfers? Wat kun je zelf doen tegen afte blijft het alleen nog om het e-mailadres te bevestigen om het nieuwe account volledig te gebruiken. Bij het aanmaken van de account wordt een e-mail verstuurd naar het e-mailadres gekoppeld aan de aanmeldings-ID van de master-accounthouder. Gebruik een code die verschilt van uw aanmeld-id.

Er kan geen sub-account aangemaakt worden als er geen gekoppelde master-account bestaat. Alle online componenten van games en andere acties op consoles worden uitgevoerd dankzij PSN: online spelen; prestaties ontwikkeld voor elk videogame; correspondentie met andere gebruikers, hen uitnodigen voor het spel; toegang tot PS Store en PS Plus.

Nu kunnen we eenvoudig een virtuele portemonnee aanvullen en alle games in de PS Store kopen, evenals een abonnement op Plus.
 • Geen e-mail voor accountverificatie ontvangen? Mijn account en beveiliging : Maken, beëindigen en aanpassen.
 • Als je jonger dan 18 jaar bent wanneer je je geboortedatum invoert, kun je een lokale gebruiker maken om offline te kunnen spelen, maar moet je een volwassene vragen je kinderaccount goed te keuren.

Lees hoe je een account op je PlayStation-systeem kunt maken.

Nadat de id is aangemaakt, kan deze niet meer worden gewijzigd. PlayStation®3   Gebruikershandleiding Doorzoek de gebruikershandleiding. Waarom zou je niet online gaan spelen om te op te nemen tegen andere PES spelers van over de hele wereld? We vullen de standaardvelden in: kaarttype, naam van de eigenaar, vervaldatum, nummer en beveiligingscode.

Sub-accounthouders kunnen geen portemonnee aanmaken, maar de portemonnee van de gekoppelde master-account wel gebruiken om producten en diensten te betalen. De online-ID mag niet hetzelfde zijn als uw wachtwoord. Registreer u zo snel mogelijk als u alle media-inhoud wilt gebruiken.

Gelukkig, omdat alle gekochte inhoud altijd bij je zal zijn, maar deze kan afnemen door herhaalde onderbrekingen! Mogelijk moet je de systeemsoftware updaten. Alle gebruikers starten met een 'A'- notering, playstation 3 network account aanmaken.

Ga naar Accountbeheer en klik op '[Account maken]'. Voer je gegevens en voorkeuren in en selecteer [Volgende] op elk scherm. Nu blijft het alleen nog 1 5 week overtijd negatieve test het e-mailadres te bevestigen om het nieuwe account volledig te gebruiken. Gebruik een combinatie van letters en cijfers.

Hiermee creer je een lokale gebruiker op de PS4 zelf en gn account.

Wat is PS-netwerk?

De letters zijn hoofdlettergevoelig. Maar om games te spelen, moet je er een netwerk-ID aan toevoegen. Voeg factureringsinformatie toe om games te kopen via de PS Store.

Controleer je internetverbinding playstation 3 network account aanmaken bezoek de statuspagina van PSN. Gelukkig, zoals een opmerking die bij uw avatar pictogram wordt weergegeven en de talen waarin u kunt communiceren, playstation 3 network account aanmaken, hoef je alleen maar vanaf een andere console te gaan. U kunt informatie toevoegen, of offline spelen totdat je account is goedgekeurd!

PlayStation3   Gebruikershandleiding Doorzoek de gebruikershandleiding. Je kunt of een volwassene vragen om zich aan te melden met zijn of haar account om toestemming te geven voor PSN-toegang. Een sub-account kan niet worden aangemaakt als opzeggen baan brief bijbehorende master-account niet bestaat.

Bij het aanmaken van de account wordt een e-mail verstuurd naar het e-mailadres gekoppeld aan de aanmeldings-ID van de master-accounthouder.

Registratie

Sub-account: accounts die door iedereen kunnen worden gebruikt, inclusief minderjarigen. Het eerste teken moet een letter zijn. Het online-id kan 3 tot 16 tekens lang zijn en letters uit het alfabet en cijfers bevatten.

 • Vanwege de beschikbaarheid van het personeel kunnen klanten vertragingen of storingen ondervinden bij het contact opnemen met PlayStation Support.
 • Voeg factureringsinformatie toe om games te kopen via de PS Store.
 • Updated 17 mei
 • Toegegeven, de laatste biedt zelf vaak aan om zich te registreren.

C is de laagste beoordeling en als je die krijgt, kun je niet langer meedoen aan competities! Voer je gegevens en voorkeuren in en selecteer [Volgende] op elk scherm. Lees de servicevoorwaarden en gebruikersovereenkomst en selecteer [Ik ga akkoord!

Een beveiligingsvraag selecteren die wordt gebruikt voor het opnieuw instellen van playstation 3 network account aanmaken vergeten wachtwoord. Gelukkig, hoef je alleen maar vanaf een andere console te gaan. Merk op dat een inbelverbinding niet wordt ondersteund. U hebt allemaal dezelfde gegevens nodig. Maak mijn account aan]. PSN SM is alleen beschikbaar in bepaalde regio's en talen.

Lees de servicevoorwaarden en gebruikersovereenkomst en selecteer [Ik ga akkoord. Je PS4-systeem doet dit automatisch nadat je verbinding met internet hebt gemaakt. Controleer je gegevens op de pagina 'Accountgegevens bevestigen'.

Check je e-mail en klik op de verificatiekoppeling. Als je geen account kunt maken omdat je e-mailadres al wordt gebruikt, kun je contact met ons opnemen om het e-mailaccount te playstation 3 network account aanmaken.

Kies in het eerste venster je leeftijd het is beter dat je ouder bent dan 18, dus je kunt elke inhoud kop.

Ook in categorie:
  28.02.2021 22:42 Beryl:
  We sturen je een koppeling per e-mail. Merk op dat een inbelverbinding niet wordt ondersteund.

  28.02.2021 04:57 Sevcan:
  Merk op dat een inbelverbinding niet wordt ondersteund.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org