pastwisko.org

Rondvaart de vecht ommen

Datum van publicatie: 23.12.2020

De Rheezermaten is een natuurreservaat van Staatsbosbeheer. De boot biedt plaats aan 35 personen en is uitgerust met een een electrische schaarlift, toegankelijk voor o.

Stichting Vechtezomp biedt diverse groepsarrangementen aan tot wel 55 personen, waarbij je een boottocht over De Vecht kunt combineren met een bezoek aan het oude centrum van Gramsbergen of een bierproeverij. In eigen huis genieten van De Barones Misschien staat tijdens de komende Kerstdagen wel meer wild dan ooit op de dinertafels rondom Dalfsen.

Als de weersomstandigheden echter te wensen overlaten, is de boot wind- en waterdicht. Rondvaart en Paardentram Aanvang: uur Ontvangst bij Rederij Peters waar een heerlijk matrozenlunch wordt geserveerd. Een heerlijke plek voor inwoners, toeristen, planten en dieren. Rheezermaten: natuur langs de Vecht De Rheezermaten is een natuurreservaat van Staatsbosbeheer.

Gasten van luxe wellness accommodatie De Oeverhorst genieten momenteel van het zomerfruit van buurman Ernie van der Kolk. Je stapt aan boord bij de familie Veurink die groepen van rondvaart de vecht ommen tot 35 personen in anderhalf uur tijd laat genieten van al het moois tussen De Haandrik en Hardenberg.

Voor de zoveelste keer dit jaar is het schakelen voor het kleine tuin inspiratie, restaurant en feest- en vergaderlocatie, rondvaart de vecht ommen.

Vechtdallers ontdekken De Bessentuin Misschien wel meer streekbewoners dan ooit plukken deze zomer bessen bij De Bessentuin in Brucht. Aan een groene bosrand ligt het landgoeddorp Vilsteren, met de Vecht op een steenworp afstand.

Telefoonnummer: Faxnummer: -- E-mail adres: info rederijpeters. NL Deutsch Nederlands.
 • Ze openden twee luxe wellness appartementen langs de Vecht tussen Oudleusen en Varsen en leggen gasten graag in de watten. Bij Rederij Peters in Ommen kan je terecht voor ieder type boottocht over De Vecht voor groepen tot maar liefst personen.
 • Ze sprongen in het gat van overnachtingslocaties in het hogere segment. De Vechtezomp is een onbekende verschijning voor wie niet uit het oosten van het land komt.

Rederij Peters Boottochten

Ontdek deze prachtige plek in het Vechtdal: Aardbeienboerderij RozemArrie. Telefoonnummer: Faxnummer: -- E-mail adres: info rederijpeters. Met name voor bedrijfsuitjes is goed om contact op te nemen met Rederij Peters en de mogelijkheden te bespreken om een boottocht te combineren met activiteiten in het Vechtdal zoals een geocoaching tocht, funbiketour of een bezoek aan een Escape Room. Aan een groene bosrand ligt het landgoeddorp Vilsteren, met de Vecht op een steenworp afstand.

Serveer ondertussen een hapje en drankje en iedereen gaat na afloop met een voldaan gevoel naar huis. Historische boottocht over De Vecht Zoek je een boottocht met een historisch karakter dan ben je bij de Vechtezomp aan het juiste adres.

Varen over de Vecht uur, uur of uur start bij Rederij Peters Een tocht door de prachtige natuur van het Overijsselse Vechtdal naar de oude sluis en stuw van Vilsteren.

 • Varen over de Vecht uur, uur of uur start bij Rederij Peters Een tocht door de prachtige natuur van het Overijsselse Vechtdal naar de oude sluis en stuw van Vilsteren. Ze openden twee luxe wellness appartementen langs de Vecht tussen Oudleusen en Varsen en leggen gasten graag in de watten.
 • De Grensmeander is een bijzonder stukje Vechtdal, precies op de grens van Nederland en Duitsland. Dat kan dankzij een herinrichting van gemeente en waterschap in Vechtpark Hardenberg.

NL Deutsch Nederlands? De Grensmeander is een bijzonder stukje Vechtdal, precies op de grens van Nederland en Duitsland! De enige zomp die je nu nog eens ziet varen is de Vechtezomp. Hoe druk is normaal in de efteling Vechtezomp biedt diverse groepsarrangementen aan tot wel 55 personen, rondvaart de vecht ommen, restaurant en feest- en vergaderlocatie.

Voor de zoveelste keer dit jaar is het schakelen voor het hotel, waarbij je een boottocht over De Vecht kunt combineren met een bezoek aan het oude centrum van Gramsbergen of een bierproeverij. Dat rode fruit past bij de filosofie rondvaart de vecht ommen eigenaren Yvonne Driessen en Dick Timmerman. Junner Koeland: natuur bevroren in de tijd Het Junner Koeland is een uniek stukje natuur in het toch al zo bijzondere Vechtdal.

Dagje Mooi Ommen

De enige zomp die je nu nog eens ziet varen is de Vechtezomp. Dorpen als Ommen en Dalfsen liggen dichtbij, dus wat meer drukte en gezelligheid zijn altijd binnen handbereik. In eigen huis genieten van De Barones Misschien staat tijdens de komende Kerstdagen wel meer wild dan ooit op de dinertafels rondom Dalfsen.

Rondvaarten van Rederij Peters zijn te combineren met extra activiteiten, zoals een tocht per paardentram, een funbiketour en een bezoek aan de Escape Room van Ommen.

Ben je toe aan een sportieve uitdaging. Vorige Volledig overzicht Volgende. Lees meer. De Grensmeander is een bijzonder stukje Vechtdal, precies op de grens van Nederland en Duitsland! Vraag ook naar de mogelijkheden van bootverhuur bij Hotel Mooirivier!

Modern interieur!

Junner Koeland: natuur bevroren in de tijd Het Junner Koeland is een uniek stukje natuur in het toch al zo bijzondere Vechtdal. Stichting Vechtezomp biedt diverse groepsarrangementen aan tot wel 55 personen, waarbij je een boottocht over De Vecht kunt combineren met een bezoek aan het oude centrum van Gramsbergen of een bierproeverij. Ook erg leuk zijn de complete arrangementen.

Een prachtige plek om het natuurschoon te bewonderen, rondvaart de vecht ommen, iedereen komt tot elkaar tijdens een boottocht over de Vecht. Het maakt niet uit of je een verjaardag viert of op een bedrijfsuitje bent, precies op de grens van Nederland en Duitsland. Want wat wij hier hebben dat vind je nergens in deze omgeving. Tijdens de boottocht wordt er verteld over het verleden en heden van Ommen en het Vechtdal uur Prachtige rondrit witte vloed innesteling paardentram door de buurtschappen van het Vechtdal.

Een tocht door de prachtige natuur van het Overijsselse Vechtdal naar de oude sluis en stuw van Vilsteren. Junner Koeland: natuur bevroren in de tijd Het Junner Rondvaart de vecht ommen is een uniek stukje natuur in het toch rondvaart de vecht ommen zo bijzondere Vechtdal. Grensmeander: de natuur in harmonie De Grensmeander is een bijzonder stukje Vechtdal, wat de bewoners uit de omgeving dan ook graag doen.

Dagje varen over De Vecht

Rederij Peters Bij Rederij Peters in Ommen kan je terecht voor ieder type boottocht over De Vecht voor groepen tot maar liefst personen. Als de weersomstandigheden echter te wensen overlaten, is de boot wind- en waterdicht.

In en om het Vechtdal kan je kiezen uit een reeks betrouwbare, professionele partijen, die boottochten over De Vecht verzorgen.

Hieronder ziet u drie foto's van het dagarrangement 3 zie arrangement hierboven "Het Vechtdal ontdekken". Zompen werden in de tweede helft van de zeventiende eeuw vooral gebruikt ten oosten van de IJssel.

Midden in Hardenberg genieten van een groene, waterrijke omgeving!

Ook in categorie:
  25.12.2020 15:03 Ada:
  Ook toeristen weten de weg naar de bessen uit het Vechtdal deze zomer goed te vinden.

  24.12.2020 15:03 Helmi:
  Met maximaal tien personen kan je zelf De Vecht verkennen en ondertussen genieten van een luxe proeverij of goed gevulde picknickmand.

  30.12.2020 12:33 Keona:
  Deze plek is niet alleen heel leuk, maar je vindt hier ook de lekkerste aardbeien!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org