pastwisko.org

Toko rotterdam alexander

Datum van publicatie: 13.01.2021

Het is hier gewoon het lekkerst. Datum oprichting Producten en diensten Winkels in buitenlandse voedingsmiddelen KvK uittreksel en bedrijfsprofiel. Van die groene gesuikerde blaadjes.

Vele soorten en merken boemboe, sambals, ketjap. Laatst kocht ik een BH en moest 10 cent betalen voor het tasje. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Voor de openingstijden klik: hier. Bara's altijd lekker vers en overheerlijke authentieke rotie! In de buurt is een andere toko gekomen.

Zo dan krijgt men gratis een tasje mee. Gewoon beste rotie en bara van rotterdam. Eigenaar van dit bedrijf. Ik heb hier alles wel eens geprobeerd! Dus misschien toch iets anders. Broodjes zijn lekker en de roti is de lekkerste roti van heel Rotterdam, toko rotterdam alexander.

  • Uw naam wordt als bron vermeld en ook kunt u een exemplaar krijgen na het verschijnen.
  • Vanochtend bij de Amazing Oriental: geen gratis tasje bij de kassa. Ik betaal liever iets meer voor vers en lekker eten dan dat ik minder betaal voor oude, onsmakelijke troep.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dus ik klaag niet maar blijf gewoon eten bij toko Alexander. De baras zijn hier het lekkerst, maar de roti niet. Goedemiddag jullie zijn telefonisch niet te bereiken. KvK-nummer Rechtsvorm Vennootschap onder firma Vof.

  • Bah om deze krenterigheid ook nog te uiten in een publiek domein tegen een toko, die zich aan de wet houdt. Goedemiddag jullie zijn telefonisch niet te bereiken.
  • Hoi Irene, deze site is niet van toko Liem. Vele soorten en merken boemboe, sambals, ketjap.

Ik haal er mijn boodschappen en als ik geen zin heb om te koken bestel ik toko rotterdam alexander rotie met lamsvlees of een nasi kip. Hoe het eten is,weet ik niet.

Vele soorten en merken boemboe, sambals. Chinese accenten in de zaak zijn bijv Dus ik klaag niet maar blijf gewoon eten bij toko Alexander, toko rotterdam alexander.

Laatst kocht ik een BH en moest 10 cent betalen voor het tasje. Vlees was droog en erg duur allemaal!

WIL JE MEER ZIEN? DIT VIND JE VAST OOK LEUK

De klantvriendelijkheid is onbeschoft. Eigenaar van dit bedrijf. Het grootste gedeelte van hun assortiment is gericht op de Indonesische en Surinaamse keuken, maar je kunt er ook terecht voor de basis-ingrediƫnten uit de Japanse, Thaise of Indiase keuken. Maar de winkel is goedkoper dan toko alexander.

Bah om deze krenterigheid ook nog te uiten in een publiek domein tegen een toko, die zich aan de wet houdt. Rotterdam Levensmiddelen Categorie: Levensmiddelen? De eigenaar is zeer behulpzaam en is altijd vrolijk. Voor de openingstijden klik: hier, toko rotterdam alexander. Maar verder vind ik het ook een stomme maatregel.

Beoordelingen

Ook best aardig wat Indonesische keukenbenodigheden, zoals een sate grill, kokertjes om lontong in te koken, etc. Ik heb dat wel eens gegeten, lekker. Is dit uw bedrijf?

Waar zijn de milieu vriendelijke tasjes zo dat ik de maaltijd zonder 10 cent extra verpakking kosten kan mee nemen? Dat is iets wat onze overheid heeft verzonnen : Verbod op gratis plastic tasjes.

Goedemiddag jullie zijn telefonisch niet te bereiken. Dus misschien toch iets anders, toko rotterdam alexander. Het is hier gewoon het lekkerst. Spring naar de secundaire inhoud. Ook verzint hij soms een prijs. Jul Ik kom alweer wat jaartjes in deze toko rotterdam alexander zuiver en alleen voor het just do it leggings outfit eten?

Ik had vandaag dus extra tassen bij me. Jarenlang kochten wij hier regelmatig wat? Broodjes zijn lekker en de roti is de lekkerste roti van heel Rotterdam.

4 recensies voor Toko Alexander

Ook best aardig wat Indonesische keukenbenodigheden, zoals een sate grill, kokertjes om lontong in te koken, etc. Er zijn geen zitjes in de Toko en er kan uitsluitend worden afgehaald. KvK-nummer Rechtsvorm Vennootschap onder firma Vof. Jacob van Campenplein , LE , Rotterdam.

Het eten is vers en erg smakelijk. Van rendang en babi ketjap tot oblok oblok, Michiel, sambal goreng udang peteh. Dat is een nieuwe wet.

Ook in categorie:
    20.01.2021 20:49 Marlou:
    Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Beoordelingen. Van die groene gesuikerde blaadjes.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org