pastwisko.org

Wikkeldoek maxi cosi patroon

Datum van publicatie: 18.02.2021

Ik heb de wikkeldeken met veel plezier gemaakt. De patronen staan opgeslagen in dropbox. Freubelweb Freubelweb is de site voor en door freubelaars met patronen, handleidingen en werkwijzen voor de leukste, mooiste, origineelste creaties die je zelf kunt maken.

Hoppa klaar. Keer heel het dekentje door het gat. Goh, ik weet het niet precies meer, staat het niet in de beschrijving? Maar ik had geen matchend biaisband of stof om het van te knippen en was niet in de mogelijkheid om de deur uit te gaan, dus dook ik weer de zolder op… Dit keer in tussen de grijze stofjes, omdat hun autostoeltje rood met grijs — of grijs met rood — is.

Ik heb eens een laagje katoenen molton als voering gebruikt, dat werkte wel. Ik heb er me vandaag eens aan gewaagd.

Moet je eigenlijk naadwaarde bij rekenen?. Wow super tutorial. De wikkeldeken is gelukt en superleuk geworden, wikkeldoek maxi cosi patroon. Maar het lukt me niet om het patroon te downloaden…. Hi ik ga m vast maken als het lukt het patroon uit dropbox te krijgen, dank voor het delen. Bedankt voor het patroontje.

Bedankt voor deze super fijne handleiding! Zou je het zien zitten om het patroontje door te mailen? Ook schoonzus was enthousiast…. Het patroon komt uit een oude knippie. Je moet het eens op een andere computer proberen, want bij mij lukt het heel erg goed. Is het mogelijk een kopie te krijgen of een link?

 • Super creatief gemaakt hoor….
 • Ook als jullie een wikkeldeken hebben gemaakt vind ik het leuk om dat te horen, laat zeker een comment achter! Ik heb enkel het patroon op mijn pc staan en wil een beetje meer uitleg geven over hoe je het dekentje maakt zonder biais.

Ik wikkeldoek maxi cosi patroon dit dekentje graag maken voor een vriendin. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vouw het band dicht en stik vast. Klaar met converse all stars veters wikkeldekentje. So Sanne. Maak jij ze ook op bestelling. Dank voor je moeite dit te publiceren en al je praktische aanwijzingen.

Ik heb zelf een wikkeldeken gemaakt, maar niet met uitsparingen voor de MC riempjes. En zij was over beide stofjes heel erg enthousiast.

Sinds mijn 8e met mijn moeder ernaast niet meer achter de naaimachine gezeten, nu dacht ik het in mijn eentje te proberen en het is helemaal gelukt al zeg ik het zelf en ik vond het zo leuk om te doen!

Pingback: Wikkeldeken Jo's blog of trivial things.

Toen mij kinderen klein waren was dit er niet. Ik heb zelf een wikkeldeken gemaakt, probeer het opnieuw. Omdat ik het nog op pc heb staan stelde ik voor het door te sturen naar wie het wil.

E-mail-controle mislukt, Wat wikkeldoek maxi cosi patroon hij supergaaf geworden zeg. Die met de olifantjes, maar niet met uitsparingen voor de MC riempjes. Hoi. Keer om en strijk.

En ook leuk dat je op mijn blog kwam kijken. Groetjes Hella. In dat geval zou ik de wikkeldeken eerst maken, dan in de maxi-cosi leggen en aftekenen waar de gleufjes moeten komen.

 • Ik ben meteen enthousiast aan de slag gegaan en het is gelukt.
 • Hoi, Hele goede uitleg van patroon!!!
 • Mooi patroon.
 • Weet niet goed hoe ik het zal doen?

Ik heb de wikkeldeken gemaakt voor mijn eerste kleinzoon, mijn dochter vindt het prachtig en de deken was simpel te maken. Hallo Jo, wikkeldoek maxi cosi patroon, Ik ben helemaal weg van je wikkeldeken zoals je hem op je site hebt. Heel erg bedankt voor dit gemakkelijke patroon.

Maar voor het mooiste resultaat zet je nu helemaal rondom de wikkeldeken om de 1,5 centimeter knipjes in de wikkeldoek maxi cosi patroon - ZONDER dat je in het stiksel knipt!. Like this: Like Loading Inderdaad eerst van een oude lap stof gemaakt daarna op de wikkeldeken zelf.

Heel mooi gemaakt.

Om de openingen te sluiten, moet de deken helemaal rondom doorgestikt worden. Met groet, Kattie. Als je een linkje hebt graag!

Ik begrijp alleen nu wikkeldoek maxi cosi patroon niet waarvoor de lusjes zijn, kun je mij dat vertellen? Om aan te trekken, aan te passen en sluitend te krijgen. Ik ben even de draad kwijt. Dank je wel voor het patroon en de goede uitleg.

Ook in categorie:
  18.02.2021 13:40 Aaliyah:
  Ik zal je eens mailen en misschien kan je mij dan de foto mailen? Inderdaad, schoon gaat het zijn!

  18.02.2021 20:24 Gonnie:
  Ontzettend leuk patroon!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org