pastwisko.org

Basic fit ervaringen belgie

Datum van publicatie: 26.02.2021

Relevantie Beoordeling Datum. Helemaal onnodig. Erg slecht voor de sfeer daardoor.

Zo, dat lucht op! Ik werd zwak genoemd omdat ik een aandoening heb aan mijn knieën van bij de geboorte. Basic fit. Zie overal recenties over dreiging met incassobureau, dat is precies waar ik ook last van had. Ja Nee. Ga maar sporten. Ineens kwam er zo'n perfect in maatpak uitgedoste bediende zonder sportieve uitstraling die dan zei: we hebben dat niet meer.

Accueil voormalige medewerker - Bruxelles Schaarbeek - 23 juni Ik denk dat ze zelfs geen goedkoop treinkaartje acties mogen geven, basic fit ervaringen belgie. Schrijf een review voor dit bedrijf. Experience mitigee. Bij ons train je waar en wanneer je zelf wil, want dankzij onze Basic-Fit app heb je ons altijd en overal in handbereik.

Ik zeg het niet snel: maar wat een malafide organisatie met onkundig personeel is dit zeg!
  • Deze klant zijn jullie kwijt wanneer ik van jullie contractueel verlost ben! Ik zou ten zwaarste afraden hier een abbonement te nemen.
  • Une bonne ambiance régnait au sein de l'équipe.

Yay we zijn open! Maar... safety first!

Onze tarieven liggen al laag, maar met een Fitness Gent beurtenkaart worden ze nog voordeliger. Die proberen maar wat voor de fun en de serieuze mensen kunnen ni trainen dan - In de zomer is het daar veel te warm.

Ben pas 4 weken lid en ze hebben al 7x… Ben pas 4 weken lid en ze hebben al 7x de abonnementskosten afgeschreven. Reputation 2. Het koste me een jaar aan kopzorgen en een advocaat om van het abonnement af te geraken. Opzeggen moet zogenaamd via je online basic fit account maar die van mij bestaat niet eens en ondertussen maar lekker blijven incasseren.

Slecht voor de mensen. Je kan daar zelf niet naar toe bellen. Beoordeel een bedrijf waarvoor je recent hebt gewerkt. Ze reageren nergens op. Probeer al maanden in contact te treden en een antwoord op mijn vragen te krijgen.

Sportscholen in Gent

Play for fun. Klantenservice totaal onbereikbaar via mail, en als je dan toch iemand aan de telefoon krijgt doen ze alsof ze op het achterhoofd zijn gevallen en zijn ze nog chagrijnig ook.

Un côté inhumain et des horaires incohérentes.

Le travail est agrable en tant qu'tudiant. Wat zit er allemaal in onze prijsformules. Pour voluer, soit faire la belle, dat is precies waar ik ook last van had.

Fijne dag Els. Basic fit werkt momenteel met time slots van slechts 15 minuten.

10 Antwoorden op “Wat zijn jullie ervaringen met Basic Fit?”

Je bent welkom bij ons! Hôte voormalige medewerker - Wezembeek-Oppem - 22 juni Aanmelden is makkelijk, opzeggen is hels. Ga naar pagina:.

Htesse d'accueil! Vacatures zoeken Bedrijfsreviews. Regelrechte schande en heel arrogant… Regelrechte schande en heel arrogant!!! Ja 12 Nee 5. Environnement de travail agrable. Zeer slecht totaal geen basic fit ervaringen belgie mee te… Zeer slecht totaal geen contact mee te krijgen.

En zonder dat je betaald heb kan je niet sporten?

Niemand is te bereiken er wordt niks opgelost de mensen aan de balie krijgen ook 0 voor mekaar. Ben pas 4 weken lid en ze hebben al 7x… Ben pas 4 weken lid en ze hebben al 7x de abonnementskosten afgeschreven. Stilzwijgend verlengen verboden in België? Short lunch break.

Widdowkeeper Bekijk profiel View Forum Posts. Oorspronkelijk geplaatst door dimio Bij Basic Fit is het mogelijk te sporten op laag tarief.

Ook in categorie:
    05.03.2021 11:15 Lise:
    Basic fit is de slechtste. Basic fit is zelfs geen 1 ster waard Basic fit is zelfs geen 1 ster waard.

    06.03.2021 11:53 Sjef:
    Wat een vreselijke klantenservice zeg… Wat een vreselijke klantenservice zeg maar gerust geen service.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org