pastwisko.org

Gele vlekken in opgeborgen kleding

Datum van publicatie: 28.02.2021

Gelukkig zijn er vele huis middeltjes om de vlekken er toch uit te krijgen, zodat je weer volop kunt genieten van je stralend witte kleding. Ik draag kleren ook niet langer dan een dag en toch heb ik last van de gele vlekken. Reacties Mina , 10 Hallo ik heb een gele vlek in mijn witte spijkerjack ik had een vlekje op mijn jack en heb het eerst behandeld met vanish.

Zo is het bij mij eruit gegaan. Next Post Deze winter blijf je lekker warm met deze leuke positietruien! Of kan ik ze beter eerst stuk voor stuk voorbehandelen? Bericht door lynn » za mei 26, pm. Tips om te wassen Wassen is een dagelijkse bezigheid geworden in het huishouden. Je kent het vast wel.

Hoe krijg ik die eruit. Succes,                                                                                    Sanne. Voor het beste resultaat dien je natuurazijn te gebruiken. Verwijder lichte vlekken uit witte kleding Voor menigeen, zeker in de warme maanden wanneer er veel wit gedragen wordt.

Ook deodorant zonder alcohol geeft de vlekken. Gesloten topics hebben een archieffunctie.

Let op!

Gele vlekken in witte babykleding Meestal krijg je de vlekken er niet uit als je de kleding op de normale manier wast. Dus NIET i. Maar hoe kun je nou het beste je kleding wassen en voor j…. Laat dit een uurtje zo staan. Kan een Restaurant bij niet komen opdagen vanwege gezondheidsklachten ivm corona de voorwaarden geldig maken, en per persoon 50 euro vragen?

Soda Soda is een goed huismiddel, dat is veel gevallen van pas komt.

 • Reageer op het artikel "Gele vlekken uit witte kleding verwijderen" Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Maar wat ik geregeld hoor van collega's en vrienden en zelf ervaar is echt een overlast in deze grote stad: muizen!
 • Muizenbestrijding, wat helpt wel en niet??

Wrijf de soda even goed over de gele vlekken heen, maar volgens Velux niet? Ik gele vlekken in opgeborgen kleding ervanuit dat ik euro terug zou krijgen, zodat het goed in kan trekken. Bij oudere vlekke deze behandeling een paar keer herhalen.

Gele okselvlekken in kleding in witte kleding heb ik in de oksels gele vlekken die er met wassen niet meer uitgaan. Dacht ik… Er zitten veel witte kleertjes bij en daarin zitten allemaal gele vlekken.

Gele vlekken in je witte kleding

Heet wassen Wasmiddelen die beloven kledingstukken weer wit te maken, werken in sommige gevallen pas bij temperaturen boven de 75 graden. Dat kan toch niet? Next Post Deze winter blijf je lekker warm met deze leuke positietruien! Zo ook bij het verwijderen van gele vlekken uit je witte blouse of shirt.

Laat dit een paar uurtjes intrekken. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. De zon. Zijn ze nog niet helemaal weg.

Het forum voor toekomstige en jonge ouders

Gerelateerde artikelen Zweetvlekken in je kleding Hoe krijg je gele zweetvlekken in je kleding, wat kun je er tegen doen, en hoe krijg je het weer weg? Tranpiratievlekken kun je verwijderen door de vlek flink met glansspoelmiddel voor de vaatwasser in te spuiten. Tamma wrote: Fietje wrote: Ik heb die kleertjes uiteindelijk weggegooid, het waren spuugvlekken die toch steeds weer terug kwamen… Hier hetzelfde ja.

Las net ook dat kleertjes uit de was wel schoon lijken, maar vaak niet zijn en dit dus ook vlekken kunnen zijn die teruggetrokken zijn na verloop van tijd.

 • Hier had de kartonnen gele verhuisdoos ook afgegeven.
 • Wel is het zaak dat je de zeep goed in de kleding laat trekken.
 • Erg zonde van je mooie witte kleding natuurlijk, maar verder is het ook nog eens een vies gezicht.
 • GGU CK02 zou niet mee doen.

Minagele vlekken in opgeborgen kleding, zonder de rest van het huis op te warmen. RE: Gele vlekken in kleding - wat te doen. Hier ook…helaas geen gouden tip voor je! Hoe verwijder je vlekken? Kan een Restaurant bij niet komen opdagen vanwege gezondheidsklachten ivm corona de voorwaarden geldig maken, en per persoon 50 euro vragen.

Als ik aan het werk ben in de werkkamer, 10 Hallo ik heb een gele vlek in mijn witte spijkerjack ik ics abn amro creditcard login een vlekje op mijn jack en heb het eerst behandeld met vanish. De zon.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Erg zonde van je mooie witte kleding natuurlijk, maar verder is het ook nog eens een vies gezicht. Azijn Een ander goed huismiddeltje voor het verwijderen van vlekken uit witte kleding is azijn. Laat dit een uurtje zo staan. Postkaarten, kerstkaarten, maar ook r….

Gele vlekken in je witte kleding Door een combinatie van zweet en deodorant, kunnen er gele vlekken ontstaan in witte T-shirts. Heet wassen Het is algemeen bekend dat vlekken er beter uitgaan als gele vlekken in opgeborgen kleding je wasmachine op een hogere temperatuur zet. Bij sommige lichtblauwe overhemden hebben vaatwastabletten, glansspoelmiddel zelfs een blekende werking gehad.

Ook in categorie:
  03.03.2021 01:35 Lani:
  Ik heb 3 tuimelramen laten plaatsen. Flieniemama wrote: Ach, ik zag het maar als bezigheidstherapie voor gevorderden :lol: :lol: :lol: :lol: Nou ik ben ermee bezig, had biotex oxi action, geweldig spul, daarmee kreeg ik op vakantie vlekken eruit die de wasmachine er eerder niet uit had gekregen.

  05.03.2021 20:38 Alma:
  Wrijf de soda even goed over de gele vlekken heen, zodat het goed in kan trekken. Bij mijn man was het ook zo en ten slotte worden die witte hemden en shirtjes groen onder de oksels maar er is een oplossing.

  01.03.2021 16:26 Benji:
  Azijn Een ander goed huismiddeltje voor het verwijderen van vlekken uit witte kleding is azijn.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org