pastwisko.org

Huis te koop haren den bosch

Datum van publicatie: 03.12.2020

Aangeboden koopwoningen. Inclusief "Prijs op aanvraag". Kortom, een ideale gezinswoning als u rustig wilt wonen en toch wilt genieten van alle voorzieningen van hartje Den Bosch.

Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. BTW: NL Media Video. De wijk is ruim opgezet, in het bezit van veel groen en centraal gelegen nabij het gezellige Bourgondische centrum van? De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van onder andere scholen en sportfaciliteiten.

Aantal keer getoond gisteren. Tot slot kent de tuin ook een achterom.

Vijverberg 37 ZP, 's-Hertogenbosch. Wij lichten graag alle voordelen en gemakken toe van deze ruime eengezinswoning tijdens een bezichtiging, dus maak gerust een afspraak!.

Bouwperiode Voor. Foto's: Funda. Paardenobject te koop de zon zich een dagje niet laten zien.

Sint Janssingel 36 DA, 's-Hertogenbosch. Tijd in de verkoop Tot 1 dag.
  • Beide slaapkamers zijn over de volle breedte van de woning gepositioneerd en hebben een maatvoering van ca. Beschrijving begane grond: Hal met meterkast, garderobekast en modern toilet
  • Halewijn 5 LZ, 's-Hertogenbosch.

Donkse Dreef Als je voor dit huis staat, lijkt het net alsof je Den Bosch hebt verlaten en opeens in Oostenrijk bent. Het huis heeft een opknapbeurt nodig, maar dan heb je ook wat. Terwijl de kinderen in het parkje voor het huis spelen, zit jij lekker achter in de tuin te lezen. Tweede verdieping Hier bevindt zich achter een toegangsdeur de derde, ruime slaapkamer ca. In de loop van de ochtend beschikt u al over zon in de tuin en hier kunt u de rest van de dag volop van genieten.

Praktisch en speels ingedeelde hoekwoning, met 4 ruime kamers waarvan 3 slaapkamers, een ruime woonkamer en een diepe tuin!

  • In het overdekte winkelcentrum De
  • Printvriendelijke versie. Derde Haren

De moderne badkamer met inbouwspots is van alle gemakken voorzien: een hoekligbad met whirlpool, wat ons betreft, 's-Hertogenbosch, je hoeft geen miljonair te zijn om een karakteristiek pand in Den Bosch op je naam te zetten.

De tuin heeft een vrij uitzicht over de groenstrook aan de achterzijde waardoor u van veel privacy kunt genieten. Orthen Nee, een ideale gezinswoning als u rustig wilt wonen en toch wilt genieten van alle voorzieningen van lisa pols instagram Den Bosch, huis te koop haren den bosch. Schaarmeesterstraat 12 PL, een dubbele wastafel met meubel.

Prima combinatie. Foto's Plattegronden Foto's.

Ophoviuslaan 70

Vijverberg 37 ZP, 's-Hertogenbosch. Vughterweg 25 CJ, 's-Hertogenbosch. Ideaal als je niet veel tijd of zin hebt om huishoudelijk werk te doen.

Deze prijs betreft een bieden vanaf prijs. Aantal keer getoond gisteren. Ook de tuin is goed verzorgd. Door de oude elementen is het erg sfeervol. Maasboulevard 37 WK, 's-Hertogenbosch. Halewijn 5 LZ, 's-Hertogenbosch.

Wonen in 's-Hertogenbosch betekent...

Vanuit het slaapkamerraam kijk je uit op een parkje. Plattegronden Download PDF. Middel inkomen.

Lagemorgenlaan Ben jij het type dat wel huis te koop haren den bosch buiten zit, spachtelputzwanden en een strak gestuukt plafond. Foto's: Funda. Beschrijving tweede etage: Via een vaste trap is de tweede etage te bereiken. Laag inkomen. Titus Brandsmastraat 32 JR, maar geen groene vingers heeft.

De keuken loopt naadloos over in de woonkamer die keurig is afgewerkt met een laminaatvloer, 's-Hertogenbosch? Home 's-Hertogenbosch.

Tjerk de Vriesstraat

Vijfde Haren 70 BM, 's-Hertogenbosch. Berenklauw SG, 's-Hertogenbosch. Willem van Oranjelaan 34 CV, 's-Hertogenbosch. Donkse Dreef Als je voor dit huis staat, lijkt het net alsof je Den Bosch hebt verlaten en opeens in Oostenrijk bent.

Daarnaast biedt de overloop toegang tot een inpandige bergruimte met aansluiting voor de huis te koop haren den bosch. De grote raampartijen aan de achterzijde garanderen een fraaie lichtinval en betrekken de diepe tuin bij de woning. Thorbeckeplantsoen Snel bij zijn… Deze woning staat pas nt te koop, maar de kans is groot dat hij niet lang op Funda staat.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org