pastwisko.org

Amigo alphen aan den rijn

Datum van publicatie: 04.02.2021

Openingstijden Maandag We komen echt overal, beloofd!

Van te voren zijn we een paar keer langs geweest om alles door te spreken, nog een laatste wijziging was geen probleem. Ik heb het meest genoten van het dansen, voor de kinderen werd in het begin ook even wat muziek gedraaid, dit werd in dank afgenomen. Inzetbaar bij evenementen. ProCache: v Render date: Page render time: 0. Wil je contact over de prijzen, feestmogelijkheden, restaurant? Dit is mede dankzij de DJ.

Neem contact op. Oltwin Bruidegom. Bekijk meer locaties in Alphen Aan Den Rijn en omgeving. Wilt uw als eigenaar van deze vermelding notificaties van nieuwe beoordelingen ontvangen? Stuur een email info thedjcompany. Inzetbaar bij evenementen.

Uw e-mailadres. Uw naam.
  • Zoals vaak het geval is, duurt het even voordat iedereen zich vrij voelt om te dansen, maar dit punt werd voor mijn gevoel al snel bereikt. Sylvia Bruid.
  • Binnen spelen Komt het eten bijna op tafel of zijn jullie nog gezellig aan het natafelen? Van te voren zijn we een paar keer langs geweest om alles door te spreken, nog een laatste wijziging was geen probleem.

Meer meldingen op dit adres

Hoofd Contact   paviljoenamigo gmail. De communicatie was goed, zowel voor als tijdens de bruiloft, er werd al eerder opgebouwd op de locatie zodat er om 8 uur meteen gedraaid kon worden.

De dag zelf was alles tot in de puntjes verzorgd, de hele dag werden er hapjes en drankjes aangeboden. Berichten laden.. Openingstijden Maandag Ziet u iets wat niet hoort of niet klopt? Wilt uw als eigenaar van deze vermelding notificaties van nieuwe beoordelingen ontvangen?

  • Binnen spelen Komt het eten bijna op tafel of zijn jullie nog gezellig aan het natafelen?
  • Van te voren zijn we een paar keer langs geweest om alles door te spreken, nog een laatste wijziging was geen probleem. Registreren E-mailadres.

Eigenschappen Snackbar Type. Nu een paar dagen na onze bruiloft krijgen we nog steeds berichtjes van onze gasten, dat ze het zo'n ontzettend leuk feest vonden. Niet bekend. Dit is mede dankzij de DJ. Sylvia Bruid. Assortiment broodjes. Home Bruiloft DJ.

Beoordelingen

Bellen - 40 19 Aan beide kanten van de Burgemeester Bruins Slotsingel, direct naast Bij Hen, zijn twee ruime parkeerplaatsen. Contact met Party Restaurant Amigo. Toon nummer.

Ik heb het meest genoten van het dansen, dit werd in dank afgenomen. Check jouw plaatsnaam of feestlocatie. Offerte aanvragen  - 40 19 Nu bereikbaar. Assortiment schotels. Er is veel gedanst.

Amigo Midgetgolfbaan

Reserveren is fijn en kan direct online  of telefonisch via , maar hoeft niet. Assortiment broodjes. Lees meer klantervaringen Geen klantervaringen meer. Zoals vaak het geval is, duurt het even voordat iedereen zich vrij voelt om te dansen, maar dit punt werd voor mijn gevoel al snel bereikt. Registeer nu!

Populaire feestlocaties in de buurt. We krijgen heel veel complimenten van de gasten dat het zo'n geweldig feest en er ruimte was voor aanvraagnummers, amigo alphen aan den rijn. Assortiment broodjes. Kinderboerderij Die zit om de hoek! Eigenlijk vanaf het begin vond ik de muziek gezellig en er werd al snel gedanst. De kinderboerderij is dagelijks geopend van Swipe om meer klantervaringen te zien.

Het Latin-Magazine

Bruins Slotsingel 9 info bijhen. Er is veel gedanst. Swipe om meer klantervaringen te zien. Neem dan direct contact op met Party Restaurant Amigo.

Assortiment dranken. Dit is mede dankzij de DJ. Feesten om naar uit te kijken. Uw naam.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org