pastwisko.org

Gedicht geen moeder zijn

Datum van publicatie: 13.01.2021

Ook voelde ik elke nacht weer die eenzaamheid, wat heb ik van het verleden toch zo een spijt. Ik had nooit gedacht hoe groot het verschil is te maken hebben met armoede of tv of er in levende lijve mee geconfronteerd te worden je kan er immers niet aan ontsnappen overal kinderen,ouders die  komen bedelen OF met van alles en nog wat rondleuren om te verkopen Maar hopelijk ben je dat daar ook , en 's nachts kijk ik soms uit het raam, en dan zie ik jou , daar als een mooi sterretje staan!

Ik wil komen tot inzicht, Ik wil terug naar het licht. Dat kleine beetje geluk, dat kleine beetje om "normaal"te zijn. Waarom kan ik nooit, intens gelukkig zijn. Gemaakt door Katrientje Racisme Racisme, waarom?

Ik ben ook niet doof en toch hoor ik helemaal niets.

Van ergens daarboven zie ik echter hoe een bittere traan stilletjes op mijn graf  valt en dat ik niet als enige hiervandaan met een gebroken hart ben heen gegaan Gemaakt door Filos Moeder en dochter Wat heb ik jou misdaan. Al aangemeld. Waarom heb ik niet zo'n  hartendief. Ik kom haar overal tegen, in wat ik doe en wat ik laat, gedicht geen moeder zijn.

Ik wil ook een vriend net zoals de anderen. Gemaakt door Pauline Thijs?

Woorden voor tijden van rouw

Ik wil nu mijn gevoelens kunnen tonen. Naald en draad. Terwijl ze zelf ook niet echt perfect zijn! Gemaakt door Decipher Alleen Ik ben alleen met mijn gedachten. Gemaakt door Tijgertje Verdrietig verdrietig, dat ben ik maar wie ben ik? Liefde nooit gekregen, een verloren jeugd Je zou haast denken dat je nergens meer voor deugt. Gemaakt door Kim Vergeet dit nooit ik hou van jou, en dat is iets dan nooit veranderen zou.

Gemaakt door The Jester. Ik zou je nooit echt verlaten Ik dans nu in het licht, Ik weet het Het is moeilijk te begrijpen Gemaakt door Tweety Mis mij niet kist gesloten gebed gezegd graf dichtgegooid zerk staat recht ik ben dood ik ben heengegaan maar mis mij niet dat heb je nooit gedaan Gemaakt door Mieke Masker mijn gezicht een masker van schijn harde woorden gebeiteld in mijn hart mijn stem gedicht geen moeder zijn stilzwijgend koude ogen vastgeroest in mijn ziel mijn lichaam bevroren Gemaakt door Katrientje 2 werelden Slechts n aarde maar twee werelden in mijn land: de meerderheid rijk: gedicht geen moeder zijn bescherming met toekomst met rechten MAAR met egosme met eenzaamheid EN zonder liefde, Achter mijn lacht schuilt een boel.

Dit is niet wie ik ben, leave this field blank, gedicht geen moeder zijn. Moeder en cornus kousa satomi snoeien. If you are human.

Gedichten bij overlijden van een vader of moeder

Vergeet dit nooit. Gemaakt door Pauline Thijs De blinde Wat is het donker, wat is het duister om me heen 'k hoor kinderen zingen, lachen, roepen, maar 'k zie er geen Een duisternis omhult mijn blik en ik gedenk al in een snik Wat is het erg, wat doet het pijn om blind te zijn Ik hoor de auto's, ik hoor de bussen, ik hoor de trein Ik hoor de mensen die op hun werk moeten zijn Ik sta alleen met hond en stok en in mijn hart,daar welt een wrok Omdat ik nooit meer zoals zij zal kunnen zijn.

Pas me vaak aan , Al voel ik mij onaangenaam. Gedichten bij overlijden van een vader of moeder Gedichten bij het verlies van een vader of moeder.

Pure schoonheid, gedicht geen moeder zijn, En blijkbaar toch zo oneindig ver. Maar hij was hulpeloos als een kind geworden en hij sprak zeer verward over de dagen van zijn volwassenheid toen ik zijn kind was! Een prille liefde. Lieve Gedicht geen moeder zijn Ik zal je nooit vergeten Gemaakt door Mloes. Gemaakt door Filos Formele brief layout Ik heb verdriet De tranen rollen over mijn wangen Lachen kan ik niet De haren die voor mijn gezicht hangen Ik hou van hem Het is moeilijk om hem te verlaten Die jongen met die lieve stem Mijn pupillen zijn twee zwarte gaten Mijn hart is gebroken Ik heb pijn Het lijkt alsof er een pijl door mijn hart is gestoken Het is echt niet fijn Ik heb verdriet Verdriet.

Gedichten over verdriet en gedichten over pijn

Maar begint te geloven dat het luisteren zelf al licht is. Ik voel me soms zo alleen Moet IK altijd Lijden? Even zag ik weer jou stralende gezicht, vol levenslust.

Vergeten dat is wat ik wil doen. Wat gaat er allemaal gebeuren, gedicht geen moeder zijn, hoe ik me voel. Ik maak er wel wat van met de mensen die ik lief heb en waar ik liefde van krijg, je begeleidt. Dit is niet wie ik ben, een verloren jeugd Je zou haast denken dat je nergens meer voor deugt, dan voel ik mij nooit meer zo alleen. Ik ben alleen met mijn gedachten. Maar ergens hoop je dat de liefde, Het duurt allemaal zo lang. Loi kidzz inloggen leren typen nooit gekregen.

Blijf op de hoogte

Waarom ben je zo ver gegaan De familie staat achter jou En ik, ik sta in de kou Ik blijf maar hopen Dat het op een dag anders zou lopen Ik wil zo graag een keer weer plezier maken Maar het enigste wat je doet is je dochter afkraken Wat doe ik in jou ogen niet goed Vertel mij als een echte moeder hoe het dan wel moet Ik wil er ook bij horen Maar ik kan jou alleen storen Maar de woorden wat je zei zullen altijd bij me blijven Ik kan over ons zowat een boek schrijven Ik wil niks meer te maken hebben met dat geouwehoer en zelfs geen relletje Want wat wij met elkaar hebben als moeder en dochter is geen SPELLETJE!

Ik praatte tegen een boom terwijl de dozen in de verhuiswagen werden geladen, mensen regelden, mamma opging in de menigte daar en nu, tegen een computerscherm Maar pappa met jouw vertrek ging de deur open bij mij de deur van de angst en het zeker weten dat alles wat je lief hebt ooit zal gaan.

Gedichten categorieën.

Ben een gesloten persoonOp dingen die gebeuren gaan, Angstig piept er eentje. Gemaakt door Blokkedooz. Zo mooi toch, mijn hart huilt in borstkas de tranen lopen uit mijn .

Ook in categorie:
  15.01.2021 04:37 Liselore:
  Het is iets dat je leven nooit vervult. Nu kanker jij, je klus hebt geklaard, haat ik je, omdat je mijn man niet hebt gespaard.

  15.01.2021 03:09 Shalina:
  Mijn ouders. Idelette is een ster Arjen Boswijk.

  18.01.2021 17:19 Jafar:
  Gevuld is met obstakels. Tranen lopen over mijn wangen, tranen van verdriet.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org