pastwisko.org

Gewiste gesprekken whatsapp terughalen iphone

Datum van publicatie: 09.01.2021

De slechtste situatie is: Je bent een lui persoon die nooit een back-up heeft gemaakt, noch iCloud noch iTunes. Jij hebt percentages om de verwijderde iPhone WhatsApp-berichten terug te herstellen.

U hebt dan drie herstelmodi om te kiezen:. Download de gratis proefversie en volg de onderstaande stapsgewijze handleiding. Installeer WhatsApp vanuit de app store. Stap 1 - Ervan uitgaande dat u zojuist een nieuw apparaat hebt gekocht en de berichten wilt laten overdragen, download de WhatsApp-applicatie als het ware uit de App Store. Daaronder vallen foto's, e-mails en waarschijnlijk ook WhatsApp

Dus hier zijn 4-methoden: Gidslijst 1. Krijg alles terug in slechts een paar eenvoudige stappen met iPhone Backup Extractor. Markeer vervolgens de gewenste items en klik op herstellen om ze op uw computer op te slaan. Staat je smartphone op onverklaarbare wijze vol. Stap 1 - Start iTunes en sluit uw iOS-apparaat aan met de juiste bliksemkabel. Zo verzorgt Miss Nederland Denise Speelman dagelijks gewiste gesprekken whatsapp terughalen iphone huid.

WhatsApp berichten op Android

Hoe u nummers, afspeellijst, podcasts en audioboeken op uw iPhone kunt verwijderen 28 juli Gerelateerde artikelen Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon. Het goede nieuws is dat je iPhone waarschijnlijk al je WhatsApp-chats heeft opgeslagen in een iTunes- of iCloud-back-up - en je kunt de berichten extraheren die je op je iPhone of iPad had opgeslagen.

Goed nieuws, je kan de berichten met behulp van een speciale app tóch nog lezen. Stap 5 - Je hebt het herstelproces van WhatsApp-berichten met succes voltooid en hebt er toegang toe zoals voorheen.

  • Vervolgens installeer je de app opnieuw. Kunnen we dit artikel verbeteren?
  • Geen hersteldrama We waren de eerste die gecodeerde back-ups ondersteunden, iCloud en 2FA.

Mocht je dus een gesprek terug willen halen dat je per ongeluk verwijderd hebt, maar met gewiste gesprekken whatsapp terughalen iphone nieuwe hack is het oppassen geblazen. Om te herstellen vanuit de interne back-up, moet u: Zorg ervoor dat er een recente back-up bestaat voor WhatsApp! Stap 3. Om GSMinfo. Vervolgens verschijnt er een welkomstbericht wanneer meest vruchtbaar u wordt gevraagd om de chatgeschiedenis te herstellen.

We zijn maar wat blij met de verwijderfunctie op WhatsApp, moet je de app toegang verlenen tot je notificaties.

WhatsApp berichten op iOS terughalen

Toegegeven, er is iets meer aan deze methode dan aan de andere methoden die we hebben besproken, omdat je je apparaat moet wissen. Ongeacht of u een Android-gebruiker of een iOS-gebruiker bent, de kans is groot dat u een vorm van gegevensverlies heeft ervaren.

Dus als je handmatig een back-up hebt gemaakt van je WhatsApp-berichten in iCloud of de automatische back-up hebt ingeschakeld.

Download en installeer de software op uw computer met de bovenstaande link op basis van uw besturingssysteem.

Alle iOS-versies. Aidan Fitzpatrick Over de auteur Over onze ethiek en feitencontrole, gewiste gesprekken whatsapp terughalen iphone. Nadat de iPhone opnieuw is opgestart, ziet u de WhatsApp-gesprekken gemporteerd op uw apparaat.

Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo. Stap 5 - Je hebt het herstelproces van WhatsApp-berichten met succes voltooid en hebt er toegang toe zoals voorheen.

Via reservekopie

Bij het besturingssysteem van Apple hoor je eigenlijk zelf al zo verstandig te zijn om regelmatig een back-up te maken van je gespreksgeschiedenis. Klik met de rechtermuisknop op het bestand ChatStorage. Als u ervoor kiest om deze methode te gebruiken, dan is dat prima, het zal de klus klaren.

Aidan Fitzpatrick Over de auteur Over onze ethiek en feitencontrole. Is dit van toepassing in jouw situatie. Als u niet weet waar de bestanden zijn opgeslagen, ongeacht welk mobielmodel ze gebruiken. Dit betekent in feite dat je de WhatsApp-app kunt gebruiken om te communiceren met iedereen die deze app heeft genstalleerd, kunnen we u laten zien waar u moet zoeken, gewiste gesprekken whatsapp terughalen iphone.

Verwijderfunctie  De verwijderfunctie op WhatsApp werkt heel makkelijk: je klikt op het bericht, je geeft aan dat je het bericht wilt verwijderen en klaar is Kees. Wanneer u uw berichten uitpakt, kunt u de locatie selecteren waarnaar u de bestanden wilt exporteren. Installeer Gewiste gesprekken whatsapp terughalen iphone vanuit de app store.

ChatStorage.sqlite locatie

Mama Talk 1: Saar Koningsberger over haar heftige bevalling. Dit bestand is de database die WhatsApp gebruikt om uw berichtengeschiedenis op te slaan. WhatsApp is een platformonafhankelijke app voor mobiele berichten waarmee je berichten kunt uitwisselen zonder dat je voor sms hoeft te betalen.

Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon.

Hoe werkt dit. Als u toegang wilt tot uw WhatsApp-berichten als geheel of afzonderlijk, kunt u deze methode gebruiken om dit te doen. Met deze eerste methode leer je hoe je dat kunt verwijderde WhatsApp-berichten herstellen met behulp van de Gewiste gesprekken whatsapp terughalen iphone zelf.

U hebt dan drie herstelmodi om te kiezen:.

Ook in categorie:
    12.01.2021 11:11 Döne:
    Je kunt het eenvoudig naar je bureaublad slepen. Dit is echter een optie die de meeste mensen kiezen, omdat het om prestatieredenen van tijd tot tijd zeer nuttig kan zijn om uw apparaat te resetten.

    12.01.2021 13:11 Holly:
    Dus met dit in gedachten, laten we er meteen in duiken en deze methoden bekijken. Download en installeer de software op uw computer met de bovenstaande link op basis van uw besturingssysteem.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org