pastwisko.org

Hoeveel is een hm2

Datum van publicatie: 04.02.2021

Het volume geeft aan hoeveel ruimte er in bijvoorbeeld een kamer, doos of loods is. Er zit 72 m3 water in. Dat is geen toevallige maat, want als je de opervlakte van dit vel uitrekent, is het een vierkante meter om precies te zijn

Enviar pesquisa. Een hectogram hg is gram. Na 10 keer heen en weer lopen met een emmer van 7,5 l is de kuil nog maar voor een kwart gevuld. Insira sua mensagem aqui. Op de zeven foto's h ierboven zie je een vierkante millimeter, centimeter, decimeter, meter, decameter, hectometer en kilometer. De eenheid voor temperatuur is graad Celsius °C.

Als je meters tot de derde macht verheft, krijg je kubieke meters: m3.

Hoe vaak kun je de gieter van 5 l vullen? Bij regelmatige veelhoeken zijn die zijden allemaal even lang. De kubus is de 3-D variant van het vierkant.

Uitleg oppervlakte eenheden. Hecto betekent honderd. De lengte en breedte zijn de maten van een plat vlak, hele eenheden? Splits hoeveel is een hm2 enkele, zoals een tafelblad.

 • Bereken de gemiddelde temperatuur per zone en zet die in de tabel. En soms moet je regels toepassen die niets met volume te maken hebben.
 • Hoe vaak moet je rijden met een kruiwagen waar 85 l in kan om de compost af te voeren?

Bestel het boek op www. Op het kaartje bij opdracht 15 staan 14 gemeten waarden. MOB-versie Naar grote versie. Het gevolg is dat je het aantal dan door deelt. Hoeveel liter grond is er nodig? Hoe breed is de tuin?

 • Wat is de lengte? Je schrijft ook wel 1 m 2.
 • Wat weegt ongeveer 5 cg? Als je 1 cm 2 hebt, heb je mm 2.

Het is niet overal even warm. Bereken de inhoud. Altere suas preferncias de anncios quando desejar? Als het 30F is, dan vriest het? Kilo betekent duizend. De hoogte is 36 cm.

Bereken het zelf!

Temperaturen onder 0°C worden aangeduid met een minteken voor het getal. De tankauto haalt 1. Tem certeza que deseja   Sim   Não. Een kilogram is duizend gram.

Compartilhar painel de recortes Facebook Twitter LinkedIn. In de lengte van de kist passen precies 6 dozen naast elkaar. Een pennenetui weegt. Tot welke hoogte is het zwembad gevuld. De vlakken tussen de hoekpunten heten grensvlakken.

Dé online rekenmachine voor alle berekeningen

De breedte is 68 m. Wat is de juiste maat? Het briefje is dus x zo veel waard. Hoeveel is de ene box groter dan de andere? Als het 30°F is, dan vriest het.

Hoeveel passen er in de kist. Sandra heeft een vierkant van 1 bij 1 dm getekend. Mijn ezelsbruggetje is; bij oppervlakte eenheden heb je een  2 achter de m staan. Kies 3, hoeveel is een hm2. Gewichtsmaten kilo en gram decagram en hectogram decigram, pond en ton maten splitsen Toets Litermaten liter - deciliter - centiliter - milliliter maatverdeling decaliter - hectoliter - kiloliter Litermaten omrekenen en splitsen maten omrekenen maten splitsen Toets, die we hier blauw en groen gemaakt hebben.

De loodlijn deelt de hoeveel is een hm2 in twee kleinere rechthoeken, zoals een tafelblad. Hoeveel cm 2 stof is dat.

De lengte en breedte zijn de maten van een plat vlak. De bodem heet het grondvlak.

Weet jij het antwoord?

Het tuinpad is 1 dam. Kies uit: ton, pond, kg, hg ons , dag, g, dg, cg, mg. Hoe breed is het tafelblad? Hoe breed is het weiland van boer B?

Se prefira sair da plataforma, encerre sua conta do SlideShare. Op grond van dat gegeven vinden sommige methodes dat een stap naar links van cm 2 naar mm 2 juist de factor x is.

Hoeveel liter aarde is daarvoor nodig, hoeveel is een hm2. De lange zijde van een rechthoek is de lengte l.

Ook in categorie:
  09.02.2021 00:15 Fikriye:
  Hoeveel zakken van 44 cm × 30 cm × 10 cm kun je meenemen? De vlakken tussen de hoekpunten heten grensvlakken.

  08.02.2021 09:01 Suleman:
  De broodtrommel is 17 cm lang, 13 cm breed en 6 cm hoog. De zijde van mijn vierkant zijndus 10 bij 10 cm.

  08.02.2021 14:15 Gabe:
  Hoe hoog is de bak minimaal in hele dm? De oppervlakte van een cirkel   Als je de diameter doorsnede van een cirkel weet, kun je de oppervlakte berekenen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org