pastwisko.org

Hoofdpersonen dagboek van een muts deel 9

Datum van publicatie: 14.01.2021

Het begon met 1 boek de tweede ofz. Ik wil heel graag houd de dief die lijk mij super leuk" Zoë op 26 oktober "ik zou het heel tof vinden moesten er nog meer boeken uitkomen Rachel ik ben je grootste fan" Rhune op 25 oktober "leuke boeken en ik vind het heel leuk ik heb zelf me boekbespreking over gedaan dus ik vind het heel leuk.

Ik hoop echt de wedstrijd te winnen. Ik nog niet, maar ik wil ze wel allemaal. Met vriendelijke groet, Linda Regterink" Linda Regterink op 1 januari "Leuk, cool dat het ook van die schrijfletters heeft.

Dan ren iknaar de winkel en haal ik hem!!!! Ik moet nog maar drie delen. Brandon wil niks meer met haar te maken hebben.

Ik kan niks over haar vinden voor mijn boekbespreking Die twee laatste boeken heb ik nog nooit eerder gezien. En ik was super verrast toen deel 7 uitk!!!!!!. De hele dag door lees ik ze op school,thuis Zelf heb ik ALLE boeken en ik raak maar niet uitgelezen.

Ik ben er helemaal gek op!!!!!!! Ik heb drie boeken van het dagboek van een muts.

Zoon leuke boeken, ik zou ze allemaal willen hebben!!!!!! I love Nikki. Maar Rachel Renée Russel moet van mij echt veel meer boeken maken. Toen ze het wou vragen hoorde ze dat MacKenzie en Brandon samen naar het Halloweenbal gaan. A big fan" Loller op 8 maart "Hungergames blijft de beste" Anna op 7 maart "dit is te gek er zijn geen leuker boeken dan het dagboek van een muts" lotte op 7 maart "Ik mag van mijn ouders niet de boeken kopen omdat ze te duur zijn en ik vind ze zo cool" Sacha op 5 maart "echt super vet leuke boeken" kim op 4 maart "Echt hele leuke boeken ik heb ze allemaal!

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje. Dus dagboek van een muts loverrrs opgelet!!!

 • Heb deel 1met de kerst gekregen en had hem binnen 4dagen uit!! Ik heb alle Nederlandse boeken van het dagboek van een muts gelezen behalve: het dagboek van een muts zak er maar door!
 • J' adore" petsetas op 18 september "Très très bien" petsetas op 18 september "zalige boeken dit word sws mijn boekbespreking van kerst" cato op 18 september "ik heb mijn boekbespreking ook gedaan over dagboek van een muts en dan deel 5" Nienke op 17 september "Ik heb zelf dagboek van muts en vind het super leuk om het te lezen.

Bye bye" Luna op 28 september "het is een heel leuk boek het is heeeeeeeeeeel grappig" emira op 27 september "echt vetten boeken rrrrrrrrrrrrrrrrt dklsfa" kraan op 27 september "Hebben julie al gehoort: In november komt deel 4 uit!!!!. Ik heb alle boeken behalve deel 2 Daarvoor ben ik nu aan het sparen. Leuk boek voor jarige meiden. Het is echt geweldig. Op school, thuis hoofdpersonen dagboek van een muts deel 9 lees zo altijd en overal.

Samenvatting

Deze boeken. Ik wildgroei wonen. X" kayleigh op 6 november "Hartstikke leuk boek" Jihane El Houari op 5 november "Ik zou graag winnen omdat ik een lees verslaving heb en de ze sirie heb gevonden en het super vind" Samantha op 5 november "Ik Hou Van Deze Serie. Ik moet ze allemaal" Kick op 21 april "Krijg je korting op twee boeken of zo " Kick op 21 april "Ik heb alle delen gelezen in Nederlands en nu ga ik beginnen met 9 in het Engels ik hou echt van die boeken sonder die boeken kan ik niet leven ik heb al zo veel ideeën wat ik ga als ik groter ben allemaal door dagboek van een muts" Lisa op 20 april "Ik heb alle delen van dagboek van een muts en ik krijg vandaag deel 9" Liselotte op 20 april "Ik heb nu 4,6,7,8 en voor m'n verjaardag krijg ik 9 OMG!!!!!!

Ik lees jou boeken graag. De boeken zijn heel origineel en spannend. Deze week nog komen de foto's van de leespremiere op onze website:. Aantal reviews: Groetjes Imke Stollman" imke op 28 september "Mijn eigen gemuts past zo goed in de verhalen van de muts. Maar Rachel Rene Russel moet van mij echt veel meer boeken maken. Gelezen en vind het nu al helemaal super.

Hoop dat er nog vele volgen Ik heb alle boeken. Maar yoen ik 'Zwaar de Klos las', vond ik deze het leukst van allemaal.

 • Ik hou van je boeken en van lezen, maar dat was niet alteid zo tot dat ik dagboek van een muts las.
 • Ik heb mijn boek presentatie over Puppy love!
 • Mijn lievelings boek is deel 6 van een niet-zo-blije hartenbreekster!
 • Het dagboek van een muts is geweldig!

Wie denkt er het zelfde wennen aan nieuwe bril hoofdpijn als mij. Ik hoop dat er nog heeeeeeeeel veel meer komen. Chlo en Zoey: zij zijn de beste vriendinnen van Nikki.

Trouwe fan Nikki" Nikki op 30 januari "ik vind het een super boek maar heb 1. Nikki Maxwell lijkt op mij, hoofdpersonen dagboek van een muts deel 9.

Waar jij het over hadhad je op 6 augustus geplaatst????. Ik ze allemaal behalve bffs voor even en de vrienden box" Rosa op 12 november "de boeken zijn super leuk maar ik wil graag weten wie de illustrator is. Ik heb deel 5 gisteren gelezen, en kan niet wachten op het volgende deel.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Nikki is mss de grootste muts ooit,maar ze is wel heel lief en soms heb ik zelf medelijden met haar. Groot idool" fleur op 4 oktober "Ik heb alle boeken verzameld tot puppy love want dat is nu het laatste.

Rachel renee rusell is gewoon de beste schrijver OOIT!

Ik hoop op nog veel boeken over Nikki. In het Engels zie ik ze al wel Als ik een cijfer moest geven onder de tien Zou het 10 zijn. Ik wil ze alemaal!!.

Ook in categorie:
  15.01.2021 03:56 Finn:
  Nog nooit van gehoord. Dit kan een interessant klassengesprek opleveren!

  24.01.2021 01:03 Abdessamad:
  En ik ben het met Lisa en Muts eens echt een super goed idee! Een man ziet dat ze heel veel honden hebben en wilt ze heel graag.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org