pastwisko.org

Mops puppy te koop

Datum van publicatie: 06.02.2021

Vacht en verzorging. Interesse of vragen over onze Mops pups? Mopshond pups Mopshond pups de mopshond pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katten en mogen het nestje al verlaten.

Puggle Pups nog 2 reutjes beschikbaar. Op 17 april werd bij ons een nestje mopshondjes pugs geboren. Erg dier- en kindvriendelijk. Grootte: 25 - 32 cm Gewicht: ca. Men mag de Mopshond zeker niet overvoeren, aangezien het ras neiging heeft om dik te worden. Goede fokkers staan je graag te woord, hebben ze op dat ogenblik geen pups, kan je op de wachtlijst of zullen ze je zelf eventueel iemand anders aanraden.

Hij is gevoelig voor de intonatie van uw stem, waardoor harde strafmaatregelen overbodig zijn.

Waarschijnlijk namen de Nederlandse zeelieden de hondjes mee naar Nederland. Hij is een natuurlijke clown, import met een I, maar is tevens een uitstekende waakhond? Mopshondje te koop aangeboden. DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te mops puppy te koop.

Beschikbaarheid Mops Mops pups te koop in onze kennel: Belgische origine wordt aangegeven met een B .

  • Sint Pancras 16 okt. Echt 26 sep.
  • Het grootste aanbod puppies met foto en de correcte prijs is wellicht nog de grootste verdienste van deze site : je zoektocht wordt immers direct beloond met de droomhond binnen handbereik!

Mopshond pups te koop

Is niet mee gespeeld, heeft alleen voor sier gestaan. Mops mopshond retromops pups en volwassen Hallo we hebben. Onze animal care garantie: Pups en kittens zijn ontwormd Pups en kittens zijn gevaccineerd en geïdentificeerd door een microchip Eigen en erkende fokkerijen Alle wettelijke documenten voorzien.

Verzorging van de Mops: De Mops heeft een kortharige, gladde vacht. Het grootste aanbod puppies met foto en de correcte prijs is wellicht nog de grootste verdienste van deze site : je zoektocht wordt immers direct beloond met de droomhond binnen handbereik!

Uiteraard zijn onze pups voorzien van een Europees Is ingent vaste prijs euro. Hij is een natuurlijke clown, maar is tevens een uitstekende waakhond. De levensverwachting van de Mops ligt rond de 15 jaar. Opzoek naar een reu pug puppy mopshondje.

Mopshond / Pug

Als ze 8 weken oud zijn mogen ze het nest verlaten. Onze mopshondjes hebben alles wat je zoekt in een hondje voor de hele familie! Mops pups.

Door een verkeerde combinatie kan je eventueel lichamelijke fouten veroorzaken. Beschikbaar in BE:. Ga zo maar door. De Mopshond is zeer goed voor kinderen, aanhankelijk en sterk. Er zijn zelfs fokkers die het hondje aan huis leveren tegen een meerprijs.

Over de Mopshond

EN JA, ze kunnen het ook niet vragen!!! Tijdens het slapen kunnen ze soms wat snurken, door hun platte snuit. Hallo, Wij hebben een nestje van drie pups 2 teefjes 1 mannetje.

  • Al onze Mops pups zijn minstens 8 weken oud wanneer ze het nest mogen verlaten.
  • Echt 4 jul.
  • Nos heures d'ouverture: Lundi 10u - 18u Mardi 10u - 18u Mercredi 10u - 18u Jeudi sur rendez vous Vendredi 10u - 18u Samedi 10u - 18u Dimanche 10u - 18u.
  • Mikel Gecontroleerde Verkopers zijn door een externe, onafhankelijke partij gecontroleerd.

Op zomerse mops puppy te koop moet je dus altijd zorgen dat deze hondjes een schaduwplekje krijgen en niet te veel moeten bewegen. Af en toe borstelen is zeker voldoende. De beschikbare hondjes zijn gechipt, gevaccineerd en ontwormd. Voor Verzenden. Let o.

Op werkdagen voor besteld dezel. Mops pup. Het zijn 3 teefjes en 1 reutje.

Chihuahua's en Gezelschapshonden

Deze website gebruikt cookies ×. De hoeveelheid voer die wordt gegeven, dient hierbij zorgvuldig te worden gekozen, zodat voorkomen wordt dat de mopshond last krijgt van overgewicht. Zoek je misschien liever via een mops club , de pupbemiddeling van de mops rashondenvereniging , nam je reeds een kijkje op de één of andere show georganiseerd door een Nederlandse of Belgische vereniging?

Mops pup teefje.

Zo hebben wij ook enkele een nestje met leuke Mops pups te koop. Meest Gezocht. Wordt het een rashond ,een kruisingeen mini. Onze mopshondjes hebben alles wat je zoekt in een hondje voor de hele familie.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org