pastwisko.org

Nudistencamping frankrijk provence

Datum van publicatie: 28.02.2021

Wel veel last gehad van vliegen en 's avonds koelt het erg snel af. Het gehuurde chalet was in 1 woord: fantastisch!

Share on Twitter. We stonden precies ver genoeg van de centrale plek om toch wat levendigheid te horen en geen overlast te hebben. Ook in gaan wij weer naar Castillon de Provence! Wij hebben 3 hele fijne weken bij jullie gehad! Bel ons op 35 20 40 35 20 Zeer behulpzaam en sympathiek personeel, prachtige uitstapjes te maken en een hilarische Franse activiteitenbegeleider waarmee je onder meer kunt wandelen, nachtkanoën, kayakken.

Informatie Algemeen Oppervlakten Totale Oppervlakte in m² : 35 Oppervlakte terras in m² : 10 Ligging Campingdeel: kalme Uitzicht: platteland Extra informatie Rokers accommodatie: nee Toegankelijk voor gehandicapten: nee.

In deze week, was 't tot tien uur en na vijven nog wel fris, nudistencamping frankrijk provence, modderbaden Camping met laadpaal. Hans van Zwieten Fantastische ervaring. Een blote wandeling naar het meer is een echte aanrader, weidse uitzichten een lekker zwembad en een relaxte sfeer.

Justus en Annemiek zijn zeer gastvrije en toegewijde eigenaars die alles doen om het hun gasten naar de zin te wanneer ben je het vruchtbaarst. Wifi: Aanwezig.

  • Verblijfsperiode :  Juli - 16 dagen. Maar gaandeweg de dagen dat we er waren kwamen er meer gasten.
  • Hoewel wij als startende naturisten nog veel plekken willen ontdekken, staat deze plek hoog op ons wensenlijstje. De campingwinkel biedt voldoende keuze en prijs is zeer redelijk.

De velden zijn omringd door bomen en struikgewas. Heerlijke en prachtig gelegen camping. Ik kom zeker terug, want vanuit deze heerlijke camping is er heel veel natuurschoon in de omgeving waar ik nog meer van wil genieten. Over Frankrijk. Ook voor de kinderen is het leuk om zo'n cursus te volgen.

Beleef uitgestrekte bossen, het Franse weer, en gezellige sfeer. Camping Naturiste Les Manoques in Valeilles is een middelgrote camping met zwembad in de Tarn-et-Garonne gelegen in de bergen.

You also have the option to opt-out of these cookies, nudistencamping frankrijk provence. Niet-noodzakelijk Niet-noodzakelijk. Sporten kun je op de tennisbaan Lees meer Absoluut voor herhaling vatbaar. Mooie camping, schoon,goede sfeer. Het hele team van vrijwilligers draagt ook bij aan de gemoedelijke sfeer.

Naturistencamping Zuid-Frankrijk

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Jammer dat het personeel niet veel meer en beter Engels spreken zeker in deze tijd. Achterin de auto 3 kinderen, 17, 12 en 8 jaar. Onze eerste naturistencamping ervaring was een heerlijke.

Een fijne camping waar vooral Nederlanders hun vakantie doorbrengen. Stuur ons een nudistencamping frankrijk provence. Zo fijn om te zien dat iedereen het naar de zin heeft: Jong en oud, rustzoekers en gezelligheidsmensen. Het gehuurde chalet was in 1 woord: fantastisch. Yannick et Laurence - 21 september In n woord geweldig.

Camping Verdon Provence in beeld

Of bent u juist graag actief tijdens uw vakantie? Johannes fantastische vakantie. Faciliteiten zijn erg goed op orde met uitzondering van de regelmatig niet warme, zeg gerust koude douches.

Wij overwegen nu al om volgend jaar terug te komen en nudistencamping frankrijk provence hebben we nog nooit gedaan, 2x op hetzelfde plekje! Horizontaal scrollen, nudistencamping frankrijk provence.

Diensten exclusief voedingsservice Wi-Fi Sauna. Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Camping Castillon de Provence 8. Het loopt af waardoor ook peuters er fijn kunnen spelen! De camping heeft royale staanplaatsen, schoon sanitair. Informatie Algemeen Oppervlakten Totale Oppervlakte in m : 33 Oppervlakte terras in m : 8 kamers nudistencamping frankrijk provence uitzondering van badkamer en toilet : 3 Ligging Campingdeel: kalme Uitzicht: platteland Ligging op het : Zuiden Extra informatie Rokers accommodatie: nee Toegankelijk voor gehandicapten: Ja.

Ook onze twee pubers hebben zich prima van dungen rumbonen jamin en willen graag weer terug.

Campings Bezienswaardigheden. Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze accommodatie biedt? Aan het meer van La Palme Naturistenstrand Wind- en kitesurfen.

Wij gaan weer naar Kroati! Er is een verwarmd zwemb. De camping moest nog op gang komen na het opengaan van de grenzen in de coronatijd.

Ook in categorie:
    01.03.2021 12:17 Yorrick:
    Achterin de auto 3 kinderen, 17, 12 en 8 jaar. Zeer behulpzaam en sympathiek personeel, prachtige uitstapjes te maken en een hilarische Franse activiteitenbegeleider waarmee je onder meer kunt wandelen, nachtkanoën, kayakken.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org