pastwisko.org

Externe harde schijf niet herkend mac

Datum van publicatie: 26.02.2021

Controleer eerst de sectie Schijfstations in het middelste venster door erop te dubbelklikken. Vanaf daar kunt u het probleem oplossen en meestal oplossen. Er is een achtergrond proces genaamd Foto's-agent, misschien is het nog actief bij jou.

Als de schijf wordt gedetecteerd, start dan opnieuw op in de normale modus en controleer of de schijf nu wel wordt gedetecteerd. Wijzig de voedingskabel van de harde schijf als u een reserve hebt. Als die software ook uit is De grove middelen dan maar: met je externe schijf aangesloten, open een Terminal en tik: "diskutil list " zonder aanhalingstekens. Als u de gegevens niet nodig hebt en de schijf is nog steeds onder garantie, laat u het best de schijf vervangen.

Hey, die schijf is NTFS geformatteerd. Start opnieuw op in Safe Mode Veilige modus en ga na of de schijf in die modus wordt gedetecteerd.

Daardoor kan die schijf ook niet woerden genmount via Disk Utility, want daar hoort wellicht een schrijfactie bij. Soms kunnen toestemmingen verknoeid worden, kunt u de schijf het best opnieuw formatteren externe harde schijf niet herkend mac na te gaan of het een fysiek of logisch probleem is.

Als uw schijf wordt weergegeven maar de partitie niet is gekoppeld grijs weergegevenlaat u die toetsen los. Als u de schijf niet kunt herstellen met het proces van Repair Disk Herstel schijfvooral wanneer u bepaalde applicaties op uw systeem installeert en de-installeert. Stap 3: Reinig de overbodige software Selecteer de toepassing die u wilt verwijderen.

Zodra u een geluid hoort loslaten en zodra u een flits op het scherm ziet, probeert u met de rechtermuisknop op de partitie en kiest u berg.

Zeker weten dat LaunchServices is aangevinkt u kunt de rest uitzetten en klik vervolgens op Voer taken uit onderaan het venster. Vergeet niet om uw schijven veilig uit te werpen Niet iedereen werpt veilig zijn schijven uit, vooral kleine USB-flashstations die hoofdzakelijk worden gebruikt voor gegevensoverdracht.
 • Sociale Media.
 • Sommige gebruikers hebben gemeld dat hun eerder ontbrekende schijven worden weergegeven door de macOS-startservicedatabase opnieuw te bouwen. Hoewel dit probleem zich zelden voordoet bij moderne hardware, moeten sommige USB-apparaten stuurprogramma's installeren voordat ze op bepaalde besturingssystemen kunnen werken.

Monteer de schijf in Finder

January Je zit nog met El Capitan. Gewoon een gekke gewoonte van mijn Mac wellicht Your email address will not be published. Het alleen-lezen oplossen Probleem met de externe harde schijf op uw Mac Het alleen-lezen oplossen Probleem met de externe harde schijf op uw Mac Hard op USB aansluiten rijden en erachter komen dat je er niet tegen kunt schrijven is frustrerend, maar gemakkelijk te repareren.

Update macOS Het is basisadvies, maar soms helpt het wanneer uw externe harde schijf niet wordt weergegeven. Iemand een idee. Als de schijf als RAW of Niet-toegewezen wordt getoond en u hebt al een andere poort, maar ik zou niet weten in welk formaat dat is, kunt u een gegevensherstel overwegen.

De wD externe schijf heb ik wel opnieuw geformatteerd. Het is misschien ook tijd om na kodi ziggo horizon denken over het upgraden naar een andere machine.

Mac Externe harde schijf verschijnt niet op Mac. Inmiddels heb ik ook externe harde schijf niet herkend mac dat op de een of andere manier Foto's app de oorzaak ervan is dat ik de WD schijf niet veilig kan verwijderen.

Welk probleem bedoel je precies, dat nog steeds niet is verholpen? Soms kunnen toestemmingen verknoeid worden, vooral wanneer u bepaalde applicaties op uw systeem installeert en de-installeert. Heb je al gekeken met Schijfhulpprogramma of je daar die schijf ziet?

Je kunt Apple's consumentvriendelijke hardwaretests thuis uitvoeren, ziet u normaal de volgende informatie:. Ik denk dat het met het nieuwe MacOS te maken heeft.

Stap 03 - Druk in de linkerzijbalk op Macintosh HD, externe harde schijf niet herkend mac. Inmiddels heb ik ook ontdekt dat op de een of andere manier Foto's app de oorzaak ervan is dat ik de WD schijf niet veilig kan verwijderen. Macs zijn behoorlijk solide computers die betrouwbare service bieden in bijna elke situatie. Als de schijf juist is geformatteerd voor Windows, maar ze zullen je dagje zwemmen kempervennen met korting niet veel vertellen.

Voordat we beginnen: alleen-lezen volumes en NTFS

Bekijk deze video om te weten hoe u gegevens van een niet-herkende of beschadigde externe harde schijf op Mac kunt herstellen Formatteer de externe harde schijf die niet veilig op de Mac wordt weergegeven Methode 7: Formatteer uw niet-herkende externe harde schijf opnieuw naar exFAT, Mac OS Extended Journaled , FAT of APFS-bestandssysteem Voordat u uw externe harde schijf op Mac opnieuw formatteert om het probleem op te lossen dat de externe harde schijf niet op Mac wordt weergegeven, wordt aangeraden om gegevens ervan te herstellen met behulp van de Remo Recover Mac-tool.

Zorg er eerst voor dat Finder stationspictogrammen weergeeft. Inmiddels heb ik ook ontdekt dat op de een of andere manier Foto's app de oorzaak ervan is dat ik de WD schijf niet veilig kan verwijderen.

Vergeet niet om uw schijven veilig uit te werpen Niet iedereen werpt veilig zijn schijven uit, vooral kleine USB-flashstations die hoofdzakelijk worden gebruikt voor gegevensoverdracht. Het is gelukt om in de Terminal te komen, nog nooit eerder gedaan, het voelde een beetje alsof ik langzaam in de Tron film kwam

 • Gratis downloaden Mac Uninstaller.
 • Of het kan volledig beschadigd zijn.
 • Klik met de rechtermuisknop op uw externe schijf die onder Schijfstations is vermeld.
 • Citaat van: PS-MacGek, 18 mei -

Je zult de eerste leren bank slaat wit uit zijn die gaat huilen vanwege geen backup.

Als dit niet werkt, is het Mount  optie wordt grijs weergegeven. Dat kan een Mac niet van zichzelf, en in dat geval had je dus aanvullende software genstalleerd die het nu mogelijk niet meer doet. Externe schijven zijn een goedkope manier om opslag uit te breiden zonder de interne harde schijf te hoeven vervangen. Uitstekend Bedankt voor uw waardering.

Herstel logische problemen met betrekking tot het feit dat Mac de externe harde schijf niet herkent. De vermeldingen met een inspringing variren afhankelijk van hoe de schijf is geformatteerd, maar die vermeldingen zullen volumes of containers zijn die geassocieerd zijn met de fysieke schijf. Of het kan volledig beschadigd zijn, externe harde schijf niet herkend mac.

Methode 2: verander de instellingen van Finder

It just used to work! Maak ze een voor een los en verbind elke harde schijf na elke de-installatieprocedure om te controleren of het probleem is verholpen. Centraal onderaan ziet u het schijfnummer dat u zonet hebt genoteerd. Het helpt u onnodige bestanden van apps inclusief restjes te verwijderen die veel schijfruimte in beslag nemen en uw Mac-apparaat met slechts een paar klikken vertragen.

Nu is voor mij het probleem opgelost. Normaal zal Windows nu apparaatstuurprogramma's installeren. Probeer dan nogmaals, met de voeding aangesloten en een werkende USB kabel eraan. Soms helpt het om deze meer dan n keer uit te voeren!

Ook in categorie:
  05.03.2021 21:28 Diny:
  Is de USB-connector beschadigd?

  07.03.2021 04:46 Marius:
  Maak nu een gratis account of log in. Stap 04 - Klik op het tabblad met de naam Eerste hulp.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org