pastwisko.org

Honda civic hybrid battery problem

Datum van publicatie: 20.02.2021

Veel mensen vergeten dit onderhoud. My Civic got IMA light on in dashboard. Goed verhaal.

Ongelezen bericht door snuffel1 » 21 jan So Head Technician guided me over phone not only once but continuous for few days, which helped me a lot to get my Car up and running.

Nog maar 1,4 bar druk. Bij het uitlezen van het hybride-regeling, blijken de volgende foutcodes te zijn opgeslagen:. Binnenkort nieuwe achterbanden nodig, heb ze gekocht via banden-pneus-online. Staat altijd binnen en was oud toen ik hem kocht.

Temeer ook daar er slechts km op de teller staat. En zoveel mogelijk elektrisch in de bebouwde kom. Nu was het tijd voor vervanging. Heb ook betaald zojuist cition parkeervergunning aanvragen het betaalverzoek. Okay, die had een ton meer gelopen.

Hadden auto gelijk moeten verkopen toen het weer goed was. Het bedrijf is zeer zeker een aanrader en ze zijn zelf ook pas tevreden als de klant tevreden is! Had ik sowieso niet gedaan wegens de exorbitante kosten Kosten de afgelopen tijd:

Downsizing ;)

Km-stand is km. Der neue Akku arbeitet einwandfrei und bietet wieder wesentlich mehr Kapazität zum Speichern aber auch zum elektrisch Fahren - was auch nicht anders zu erwarten war.

Wel jammer dat die energie voor dat toekomstige wagenpark vaak uit vervuilende kolencentrales komt ipv CO2 vrije kerncentrales, maar daar kunnen de autofabrikanten niks aan doen. Nu 1 maand na de garantie zegt Honda leg maar euro neer en geen coulance. Neem contact met ons op info bna-group.

In Duitsland betaal je als ik goed heb gekeken aan Kfz Steuer 95 euro per jaar voor een Civic Hybrid Of zelfs 28 euro na de CO2 herziening En zijn de wegen daar nou veel slechter. De vraag alleen voor hoe lang beeld draaien laptop windows 10 die refurbished pakketten goed werkend.

Voordelen van deze HCH: Mooi en ruim interieur, flink wat ruimte voor verbetering, honda civic hybrid battery problem, prima ergonomie ondanks het wat futuristische dashboard; Complete uitrusting; Goede stoelen met dito hoofdsteunen. Meedenkers met goede after sales. Slecht management wat mij betreft.

Autoreview

Re: Garantie accuset Honda Civic Hybride Ongelezen bericht door stofzuigertje » 19 jan Voor afloop garantie even door laten meten en je had na 7 jaren en 11,5 maanden wel gratis nieuwe gekregen als je slimmer en iets eerder was geweest. Gemeten over ruim Ook offerte meegekregen voor een paar dingen.

Geef hier jouw mening. Inmiddels ruim Vorig jaar ,5 tijdens de vakantie, dit jaar ,7. Neem contact met ons op info bna-group. Ex arbeidsloon! Vind dit topic leuk? Garantie accuset Honda Civic Hybride Problemen met jouw auto of motor.

Reacties van eigenaren

Staat altijd binnen en was oud toen ik hem kocht. Worked out fine. Nederlandse vertaling door phpBB. Als je auto uit de garantie is en Honda het pakket niet wil vervangen, zijn er tegenwoordig diverse specialisten die de accunulls kunnen balanceren, of afzonderlijke cellen kunnen vervangen, voor een paar honderd euro. Antwoord: Die refurbished technieken zijn mooi meegenomen en goed om te weten dat er goedkopere alternatieven zijn.

 • Prettig idee om ze op voorraad te hebben vind ik.
 • Als het vulpistool afslaat, krijg ik er nog ruim een liter in met zorgvuldig bijvullen.
 • Thank you.
 • En ik wil binnenkort de batterij voor mijn auto vervangen.

Maar ik probeer het zo zorgvuldig en zuiver mogelijk te doen. Inmiddels km met de auto gereden, ik vul de 50 liter tank nauwkeurig. Already 2 years ago. Volgens de dealer was de laatste update van de software in gedaan, honda civic hybrid battery problem.

Ongelezen bericht door Berlusconi 20 jan Oftewel 1 op 17,5 Das ist absolute Effektivitt. Kan iemand dit bevestigen. Garage heeft ze bij de kleine beurt vervangen.

Meer van dit onderwerp weten?

BNA-Battery dankt zijn succes aan het feit dat ze geen garagebedrijf zijn maar opgericht is door engineers die een passie hebben voor techniek en er alles aan doen om problemen op te lossen. Eerst de auto uitgebreid bekeken, echt fantastisch om te zien hoe andere proefrijders geluidloos op pad gingen!

Auto werkt vlekkeloos, heb alleen spijt dat ik destijds een donkere kleur heb gekocht.

Civic hybride accu. Er is iets mis gegaan. Geen gezeik, en spuugt ze ook niet uit en slikt ze ook niet meer in, geen pro?

Ook in categorie:
  23.02.2021 13:55 Anica:
  Es hat sich gelohnt.

  22.02.2021 00:22 Lamyae:
  Nog maar 1,4 bar druk. Was inclusief 13 euro voor het vullen met stikstof.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org