pastwisko.org

Huurwoningen leeuwarden hoekstra

Datum van publicatie: 03.12.2020

Vorige maand. Anders nog aanleveren:. Wij informeren u hier graag verder over.

Doorgaan naar inhoud. Appartement huren in leeuwarden? De wettelijke opzegtermijn is namelijk gelijk aan de termijn voor huurbetalingen, maar nooit korter dan een maand en nooit langer dan drie maanden.

Sta ik in mijn recht? Leeuwarden , Friesland - Te Huur - Woning - 16 m² - 1 kamer. Leeuwarden , Friesland - Te Huur - Appartement - 32 m² - 1 kamer. Leeuwarden , Friesland - Te Huur - Appartement - 88 m² - 3 kamers.

Alvast bedankt voor uw reactie. De wettelijke opzegtermijn is namelijk gelijk aan de termijn voor huurbetalingen, huurwoningen leeuwarden hoekstra, maar nooit korter dan een maand en nooit langer dan drie maanden! Dan kunt u zich inschrijven voor deze woning op onze website.

Vind deze reactie leuk. LeeuwardenFriesland - Te Huur - Appartement - 40 m - 1 kamer.

Huren via makelaar Hoekstra Ongelezen bericht door Hilliek » 26 jun Ik huur een woning via Makelaardij Hoekstra uit Leeuwarden.

Woonstijlen

Daarnaast gelden er voor zelfstandigen en gepensioneerden andere uitgangspunten. In het huurcontract staat dat je niet mag verhuizen binnen de minimale huurperiode van anderhalf jaar zonder een boete te betalen.

Ik heb, niet wetende wat mijn rechten zijn, het huurcontract getekend natuurlijk. Houd er dan rekening mee dat wij een waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 maanden huur vragen. Snelle links.

  • Leeuwarden , Friesland - Te Huur - Woning - 23 m² - 1 kamer.
  • Aan de rand van het centrum van leeuwarden verhuurt hoekstra vastgoedbeheer

Te leeuwardenbepaalt of u in aanmerking komt om een woning te huren. Wilt u een woning huren. Dat is meestal de eerste dag van de huurwoningen leeuwarden hoekstra. In het huurcontract staat dat je niet mag verhuizen binnen de minimale huurperiode van anderhalf jaar zonder een boete te betalen. Alvast bedankt voor uw reactie.

Snelle links. Eengezinswoning Te Huur In Terneuzen. Geef hier jouw mening. Huisregels Help.

Schrijf u dan nu bij ons in met uw zoekopdracht. Indien in loondienst. Heeft u ons aanbod bekeken en zit er geen passende huurwoning voor u tussen. Terneuzen, huurwoningen leeuwarden hoekstra, Zeeland - Te Huur - Eengezinswoning -  m - 5 kamers. U kunt het beste opzeggen voor de dag waarop u elke maand de huur moet overmaken. Geef hier jouw mening.

Appartement 4. Friesland 4. Over twee woontorens. Dat is meestal de eerste dag van de maand. Eengezinswoning Te Huur In Terneuzen.

Te Huur: Appartement In Leeuwarden. Te leeuwardenFriesland - Te Huur - 13 m. Dan bent u bij Hoekstra Vastgoedbeheer aan het juiste adres, huurwoningen leeuwarden hoekstra. LeeuwardenFriesland - Te Huur - Appartement - 60 m - 2 kamers. Vind dit topic leuk. LeeuwardenFriesland - Te Huur - Appartement - 1 m - 2 kamers. Op de kaart bekijken?

Woningsoort

Te Huur: Appartement In Leeuwarden. Wilt u een woning huren? U zegt de huur dus op voor de betaling van de maand juni.

LeeuwardenFriesland - Te Huur - 16 m. Huisregels Help. LeeuwardenFriesland - Te Huur - Appartement - 40 m - 1 kamer, huurwoningen leeuwarden hoekstra. LeeuwardenFriesland - Te Huur - Appartement - 51 m - 1 kamer!

Ook in categorie:
    12.12.2020 08:36 Melinda:
    Soortgelijke advertenties gerelateerd aan "te huur hoekstra leeuwarden". Wilt u toch eerder vertrekken, dan betaalt u de huur door totdat de opzegtermijn voorbij is.

    10.12.2020 07:56 Sieuwerd:
    Deze zullen per aanvraag worden beoordeeld. Leeuwarden , Friesland - Te Huur - Appartement - 1 m² - 2 kamers.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org