pastwisko.org

Miele wasmachine trommel maakt schurend geluid

Datum van publicatie: 02.03.2021

Bij deze harde vloeren werken trillingsdempers het best. Maar als de TS te veel op 30Graden wast en de machine nooit door kookt met kookwas 95graden en daar naast ook nog vloeibaar wasmiddel gebruikt dan is dat wasmiddel waarschijnlijk tussen de lagers gekomen en dan is het zo afgelopen Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp.

Er hoeft niet direct iets ernstigs met de wasmachine aan de hand te zijn. Defecte schokbrekers of veren De kuip hangt in de wasmachine behuizigng via 4 schokbrekers of veren. Trommel maakt schurend geluid bij het draaien. Als je teveel er in gooit ja dan koekt het hier en daar aan. Je hebt hiervoor nodig een waterpas en de meegeleverde sleutel.

Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen. Doe de gratis online check wasmachine kopen of repareren. Ook wanneer je een lekbak hebt of een wasmachine met rubberen pootjes, gebruik je geen trillingsdempers. Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Update tracker?

Op de hoogte blijven

Tot op den duur hun frank valt dat ze eens een wasje hebben gedaan voor de buren of voor de dochter, ofwel dat ze hun bikini gewassen hebben waarin dus wel eens beugels zitten. De monteur heeft vaak nog meer tips die je eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Ik heb de band eraf gehaald en de machine met de hand gedraaid.

Aan de hand van het soort geluid hoop ik je de juiste oplossing te geven. Op 7 augustus schreef MMSoft : [

Afhankelijk van het wasmiddel heb je een wat hogere viscositeit, maar het lost toch erg snel op. Of de aard van het wasmiddel invloed heeft op de dichting, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben, miele wasmachine trommel maakt schurend geluid.

Was meestal iets met koolborstels. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, dat betwijfel ik. Dan zijn je lagers in orde. Forums Zoeken.

Plaats reactie. Het heeft gewoon wat tijd nodig.

Mijn wasmachine maakt gierende herrie

Ik gok dus ook op een BH-beugel of schroefje of knoopje in de trommel. Misschien dat de TS een filmpje of geluid opname kan make, dan zou je wel conclusies kunnen trekken mits goed geluid Als je de lagers LAAT vervangen dan kost het al snel euro, is namelijk erg veel werk. Staat deze op laminaat of hout?

Toen mijn collega de waar moet het wasmiddel in los had hoorde je hem rond rollen in de trommel.

En je hebt speciale wasmiddelen voor 1 soort was. Neem miele wasmachine trommel maakt schurend geluid de garantietermijn contact op met de leverancier voor het vervangen van de lagers. Afhankelijk van het merk en model dat u heeft, gaat het u makkelijk of moeilijk af. Als je het idee hebt dat het een snaar is dus heel hard piepen tijdens het draaien dan kan het de snaar zijn die achter in zit.

Account Options

Wasmachine schoonmaken en onderhouden Problemen en oplossingen. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Losse onderdelen kun je soms bestellen bij de fabrikant, maar zijn vaak ook in veelvoud aanwezig bij speciaalzaken zoals Europart , Handyman of FixPart.

Lieze Wasmachinespecialist.

  • Negen van de tien keer is het zo dat als er een beugel in je machine zit je deze al hoort als je de trommel met de hand ronddraait.
  • Maar als u zelf handig bent , moet u bij de motor zien te komen aan de onderkant, en daar koppel je de V snaar los, Als je pech hebt moet u de trommel er helemaal uit halen.
  • Er zullen weinig witgoedmonteurs zijn met ervaring met dit merk, en er zal geen of zeer weinig doumentatie beschikbaar zijn.
  • Vraag volgen.

Draai met de hand de trommel eens rond, hoor je nu iets schrapen. Tips bij het gebruik van je wasmachine? Mijn wasmachine maakt herrie bij het pakken van water, miele wasmachine trommel maakt schurend geluid. Bij miele kun je het voorpaneel als deur loshalen en eventueel de voorwand van de kuip miele wasmachine trommel maakt schurend geluid loshalendraai eens met de trommel rond.

Direct een vakman inschakelen. Zie je met zekerheid niets, ik zou zeggen have a look Even anvullende vraag : geen dames met beugel BH???. Storingsmeldingen Een wasmachine geeft vaak met een storingsnummer aan wat er mis is. Volg ons via:. Als de machine uit staat, dan is het ook niet waarschijnlijk dat de oorzaak in een bh-beugel ligt. Zo te horen is er een lager defect?

Uw antwoord

Ze kunnen snel bepalen of één van bovenstaande reparaties nodig is of dat het toch iets anders is. Een bh-beugel of een munt kan tussen de trommel en de kuip komen. Ecoline ECW Wasmachine wil niet meer wassen.

Als het stroef of hobbelig voelt, raden we aan om de lagers te laten vervangen.

Maak direct een afspraak. Dure les! Artikel van:.

Ook in categorie:
    06.03.2021 22:55 Suradj:
    Heb ik de juiste vloer voor mijn wasmachine?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org