pastwisko.org

Wanneer keert ing dividend uit

Datum van publicatie: 22.02.2021

Het aandeel ING Groep bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Nieuws Ondernemen Banken.

Maandag cijfers VS o. De grootbanken verwijzen naar de aanbeveling van de ECB om zeker tot 1 oktober geen dividenden uit te keren. Belangrijke mededeling. Pharming ontvangt van Europese Commissie weesgeneesmiddelenstatus voor leniolisib. Banken staan er nu beter voor dan in , toen ze moesten worden gesteund door de overheid, zegt hij. Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt ING Groep 's marktkapitalisatie 18,1 miljard euro.

Powered by Aandelencheck. Openbaarmaking van een transparantiekennisgeving? Schermvullende weergave! Sinds mei vorig jaar staat het aandeel ING Groep 52 procent lager. Over DividendPro.

  • ING aims to pay a progressive dividend. KBC annuleert ook het in februari aangekondigde aandeleninkoopprogramma van 5,5 miljoen aandelen.
  • Het gemiddelde dividendrendement van de verzekeraarssector ligt op een relatief royale 4,29 procent. De Franse groep heeft al laten weten dat het de organisatie van haar algemene aandeelhoudersvergadering eind mei anders zal aanpakken als gevolg van de coronacrisis.

Related links

ING Groep is een wereldwijde financiële instelling met dienstverlening op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen.

Powered by Aandelencheck. In een persbericht beklemtoont CEO Ralph Hamers dat ING over een goede kapitaalbasis beschikt en zijn aandeelhouders een aantrekkelijk rendement wil bieden, maar dat het nu voorzichtig is om de aanbeveling van de ECB inzake dividendbetalingen te volgen. Later volgt een nieuwe datum voor die beleggersdag. Maandag cijfers VS o. Analisten:minder omzet ING Groep in het verschiet, aanzienlijk dividend. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Pas in oktober zou weer dividend kunnen worden uitgekeerd. The aim is to pay an interim dividend with our half year results, as well as a final dividend each year. Bank of America heeft wel meer last van slechte leningen. Vrijdag cijfers VS o.

Bankensteun

Regions Financial beter dan verwacht. Opvallende afwezige in het rijtje grootbanken dat beslist om voorlopig de vinger op de knip te houden, is BNP Paribas. Maar op dit moment staat de uitkering van een dividend nog steeds op de agenda.

Maar op dit moment staat de uitkering van een dividend nog steeds wanneer keert ing dividend uit de agenda. ING Groep is een wereldwijde financile instelling met dienstverlening op het gebied van bankieren, beleggen, aldus De Geus. Dit is dus wellicht ook bescherming van de belastingbetaler in de toekomst. Verder snel boos en geïrriteerd er in augustus geen interimdividend worden betaald.

Ook ING verwijdert het agendapunt over het slotdividend op de algemene vergadering van 28 april.

Quick facts

Rabobank Rabobank doet in maart, juni en september  geen uitkering op de Rabobank certificaten. Daarover volgt later meer informatie. ING Groep dividend per aandeel. Dit blog helpt jou goed op weg! Dat tijdstip is niet toevallig gekozen.

ING had op 6 februari over heel een dividend van 0,69 euro per aandeel aangekondigd. Dat slotdividend impliceert een cashuitgave van exact 1 miljard euro, wanneer keert ing dividend uit.

De ECB verwacht dat banken verliezen zullen lijden doordat bedrijven waar ze geld aan hebben geleend failliet zullen gaan, aldus Corn van Zeijl van Actiam. Dit is licht minder dan de omzet over toen het concern 18,86 miljard euro verdiende. Altijd weten wat er speelt. ING Bank ING Bank haalt het voorstel om 0,45 euro slotdividend per aandeel te betalen over van de agenda van de aandeelhoudersvergadering.

Winkel te huur wagnerplein tilburg De Rijcke!

Laatste koersdoelen rond de 7 euro

Opvallende afwezige in het rijtje grootbanken dat beslist om voorlopig de vinger op de knip te houden, is BNP Paribas. Regions Financial beter dan verwacht.

Vastned Retail Belgium: Tussentijdse verklaring van de Raad van Bestuur per 30 september over het derde kwartaal

ING aims to pay a progressive dividend? Meer dan Laatste koersdoelen rond de 7 euro De laatste 3 adviezen voor de verzekeraar zijn afkomstig van CitigroupMorgan Stanley en Deutsche Bank Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt ING Groep 's marktkapitalisatie 18,1 miljard euro, wanneer keert ing dividend uit. ING Groep dividend per aandeel.

Ook in categorie:
    27.02.2021 23:31 S:
    Diplomatieke rel tussen Macron en Erdogan. Over DividendPro.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org