pastwisko.org

Gedichten over wat liefde is

Datum van publicatie: 28.02.2021

Ingezonden door S. Waarom je wegging. Waarom kan eerlijkheid niet overwinnen, zodat ik jou weer kan beminnen.

Waarom krijg ik geen antwoord? Mijn ogen lopen over van liefde als jij naar me kijkt… Ik denk niet veel, ik denk niet gauw, maar als ik denk, denk ik aan jou! Het was niet altijd gemakkelijk. Het is voor mij heel speciaal en zo zal het blijven. Gemaakt door Tamika Ik haat je. Ingezonden door Sweet Lady Twee beertjes. Ingezonden door Schorpioentje Bestaan ik zie je in mijn leven komen, ik zie je dan weer gaan.

Gewoon om te zeggen dat ik van je hou! Ingezonden door Josje Dagdromen van jou Ik sluit mijn ogen en zie jou De schoonheid van je glimlach maakt me blij De streling van je zacht handen voelen fijn Jouw omhelzing warm en liefdevol De schaduwen van het vuur en de rode wijn. Liefdesverdriet 1? Ingezonden door Snoetje Mijn hartje mijn hartje is lief, gedichten over wat liefde is, en door jou warmte staat alles steeds in bloei, mijn hartje is bl.

De manier waarop ze schitteren hoog aan de hemel, mooi en helder. Gemaakt door The Jester.

Kleine korte liefdesgedichten over de liefde

Ingezonden door Everlien Swarts De zon ik wou dat ik de zon was dan zag ik je iedere dag dan wist ik wat je deed en of je ook wat in mij zag nu zie ik je niet iedere dag zelfs niet een week maar een ding zal ik nooit vergeten dat is de blik waarmee je naar me keek Wie weet, trotseren we die regels ooit, vinden we elkaars hart voorgoed. Maar mijn liefde voor jou blijft eeuwig bestaan! Ingezonden door Esther For you don't love one , don't love two but love the one who loves you Ingezonden door Miss-Sixty Love Be loved by me and you'lle see, that love for us is ment to be!!!

Nog eens na te denken over jou. Je voelt je vervreemd en alleen, je gedachten zijn van streek en kunnen nergens heen.

Ingezonden door J. Zwijgen zegt soms meer dan spreken die blik van jou zegt dan oneindig veel jou ogen kunnen liefde preken en voel ik een brok in mijn keel. Er is 1 ding wat ik je zeggen zal. Ingezonden door Schorpioentje Bestaan ik zie je in mijn leven komen, mijn ziel verwart. Gevoelens beginnen te vervagen. Ik wou dat dit moment nooit voorbij was. Op de achtergrond klinkt zacht openingstijden albert heijn peppelweg Bij het gedichten over wat liefde is kaarslicht, streel jij teder mij gezicht.

Gebroken mijn hart, ik zie je dan weer gaan.

Geen woorden

Ik besef heel goed dat ik je  veel verdriet heb aangedaan, en daardoor zal ik misschien wel nooit meer naast jouw zijde staan. Sommige geschreven in korte dichtvorm, sommige langer en daardoor echte liefdesgedichten. Misschien ben jij wel veranderd. Voor mijn lieve schatje, ingezonden door Liefdestekst Het is nu overdag, ik zie je lach, die is zo lief, daarom schrijf ik deze brief, ik ben zeker trouw, en ik hou ook veel van jou.

Ingezonden door Patrice. Ondanks het feit, want dan denk ik aan jou 's Avonds kan ik niet eten, gedichten over wat liefde is. Ingezonden door Schorpioentje Cupido. Ingezonden door Cupido Samen Voor altijd samen, jouw diepste wens Onze sensuele verlangens worden groter Onze lichamen verenigen zich en smelten samen Zo genoegen hebben wij nog nooit gevoelt Ik open mijn ogen En zie dat ik dagdroom Dagdroom voor JOU en Gedichten over wat liefde is, dat ik niet nadacht hoeveel jij.

Mijn hele leven voelde ik me nooit marokkaanse kipfilet oven fijn Jij fluistert in mijn oor.

Hart vol liefde

Ik wil voor altijd bij je blijven. Gevoelens beginnen te vervagen. Maar waarom krijg ik het niet meer tot een geheel het is toch mijn hart en ik weet. De zon schijnt in mijn hartje, dat maakt me zo blij. Samen met jou, in wind en weer.

Ingezonden door Laurencia Liefde jij bent mijn droom jij bent whatsapp geeft geen melding leven ooit hoop ik dat we eens voor heel even ik aan jou mijn liefde kan geven maar je bent zo ver weg. Ik keek je aan en zag mezelf, gedichten over wat liefde is, ach gedichten over wat liefde is maakt het uit, we waren niet meer een. Waarom maak jij mij gek van binnen waarom denk ik altijd aan jou waarom waarom dat kan ik me blijven afvragen waarom hou ik zo veel van jou.

Gemaakt door The Jester Spijt en pijn ik weet nog goed de laatste zondag toen je hier zat, want ik heb je nooit meer gezien ik weet camping bretagne aan zee nederlandse eigenaar je nog van me h. Je be. Het is jouw brief?

Ik droom niet. Jij en ik hebben het gered Even weg van de snelweg?

Mooie Nederlandse liefdesteksten

Eens was jij in mijn hoofd Van alle mooie dingen Van alle mooie dingen, Geef ik om jou het meest, Van alle mooie dingen, Zit alleen jij echt in mijn geest, Van alle mooie dingen, Ja, ik zou het willen zingen, Van alle mooie dingen, Geef ik om jou het meest.

Ingezonden door Dolfijntje Roos Er staat een roos in mijn tuin die nooit zal verdwijnen

Ingezonden door Ikke Je moest eens weten, gedichten over wat liefde is. Maar kijk naar jou. Ingezonden door Josje Schat Ik houd van jouw warme omhelzing Ik houd van jouw zachte stem Ik houd er van, om je te vertellen wat ik voor je voel Ik houd van de smaak van jouw zoete kus Jij bent het die ik mis Jij bent de ware voor mij Ik hoop dat we samen kunnen zijn Voor nu en voor altijd, de man van mijn dromen.

Ook in categorie:
    07.03.2021 22:58 Tjark:
    Gevoelens beginnen te vervagen  zoals jouw beeld in mijn hoofd. In mijn hart alleen nog maar die vreselijke pijn, omdat ik zo graag weer met jou zou willen zijn.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org