pastwisko.org

Geschiedenis wissen youtube app

Datum van publicatie: 10.01.2021

Meer informatie over de incognitomodus. Safari Meldingen.

Gerucht: de OnePlus 9 wordt al in maart gelanceerd Nieuws Hot. Gebruik deze methode voor een elke telefoon of tablet met Android. Google weer aangeklaagd wegens machtsmisbruik in Verenigde Staten Nieuws Hot. Zodat u video's in artikelen kunt bekijken of relevantere advertenties aangeboden krijgt op websites van derden. In het linkerblok staan de huidige instellingen en in het rechterblok hoelang Google de opgeslagen informatie bewaart.

Selecteer Geschiedenis om alles te zien wat u recent hebt bekeken. Zoekt u de betekenis van een computerterm?

Uiteraard kun je jouw geschiedenis ook bekijken en verwijderen via de YouTube website via een speciale pagina. YouTube-beleid Melding en handhaving Privacy- en veiligheidscentrum Auteursrecht en beheer van eigendomsrechten. Tik op het pictogram dat eruit ziet als een grijze prullenmand. Deutsch: Den Youtube Verlauf lschen. Dit pictogram ziet eruit als drie horizontale grijze balkjes.

Klik op Geschiedenis van bekeken video's hervatten om strandpaviljoen zilt katwijk keuze ongedaan te maken, geschiedenis wissen youtube app.

Vervolgens volg je de stappen van de eerste methode.
  • Privacyinstellingen beheren Je kijkgeschiedenis bekijken, wissen of onderbreken terwijl je ingelogd bent Zoekgeschiedenis bekijken of verwijderen.
  • Log in op je account en volg de onderstaande stappen om afzonderlijke zoekopdrachten uit je zoekgeschiedenis te verwijderen:. Klik op de stippen en klik op "Verwijderen uit Kijkgeschiedenis".

Wis YouTube-geschiedenis van iOS

Feedback verzenden over Português: Limpar Seu Histórico do Youtube. Op deze manier doe je het! Ook de video's die je in een YouTube-speler op andere websites hebt bekeken terwijl je ingelogd was bij Google Chrome, worden in de lijst weergegeven. YouTube laat je niet langer doorspoelen door op de tijdlijn te tikken 0 Apps.

Voorkom dat video's die je vanaf nu bekijkt in je geschiedenis terechtkomen. Open de YouTube-website vanuit uw browser en log in. In de cookies worden geen namen, e-mailadressen of andere persoonsgegevens opgeslagen? Selecteer "Menu" om meer opties te openen. SeniorWeb biedt gratis informatie zodat ook u digitaal fit blijft.

SeniorWeb maakt gebruik van cookies

Klik op het pictogram van de prullenbak als u deze activiteit wilt verwijderen. Persoonlijke hulp aan huis, per telefoon of via internet Cursussen aan huis of online Ontvang 4 x per jaar computertijdschrift Enter Ontdek het lidmaatschap.

Wis de gegevens dan en geef aan dat YouTube de info niet mag opslaan. Tiếng Việt: Xóa lịch sử YouTube.

Onder wat uitleg staan twee blokken. Ja Nee. Lees onze andere artikelen voor meer informatie over je kijkgeschiedenis  en  hoe je je aanbevelingen beheert. In het linkerblok staan de huidige instellingen en in het rechterblok hoelang Google de opgeslagen informatie bewaart.

Auto-delete is beschikbaar in je Whatsapp gesprek archiveren iphone en kun  je  via de website  en via de  Google-app  op je Androidtelefoon benaderen, geschiedenis wissen youtube app.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Gratis Met in-app-aankopen Videospelers en -editors Varieert per apparaat Alle info. Gebruik deze methode voor een elke telefoon of tablet met Android. De instructies voor het wissen van je YouTube-geschiedenis van een slimme tv zullen per fabrikant enigszins verschillen, maar het proces zou ongeveer hetzelfde moeten zijn als het gebruik van de app om video's af te spelen.

Ga naar je persoonlijke YouTube geschiedenis-pagina en onmiddellijk wordt de volledige historie weergegeven. Facebook Instagram Twitter YouTube.

Met de YouTube-kijkgeschiedenis kun je eenvoudig de video's terugvinden die je onlangs op YouTube hebt bekeken en ontvang je betere aanbevelingen. Zoek naar de link "Zoekgeschiedenis" bovenaan de pagina, tik je op je profielfoto  Instellingen Geschiedenis rijbewijs aanvragen gemeente utrecht privacy en tik je op Zoekgeschiedenis wissen.

YouTube laat je niet langer doorspoelen door op de tijdlijn te tikken Apps Hot. Klik links op Andere Google-activiteit.

Verwijder desgewenst geschiedenis wissen youtube app vinkje voor Inclusief je zoekopdrachten voor YouTube. Als je de zoekgeschiedenis voor je account wilt wissen, naast "Kijkgeschiedenis", geschiedenis wissen youtube app.

Klik op Alle kijkgeschiedenis wissen om alles te verwijderen.

Je kijkgeschiedenis bekijken, wissen of onderbreken terwijl je ingelogd bent

Tik op "Geschiedenis". Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Dat zul je alsnog handmatig moeten doen door naar je YouTube-geschiedenis te gaan, de video op te sporen en hem met een kruisje op je computer of bij het stippenmenu op je smartphone te verwijderen. Secties verbergen

Klik hierop om een lijst te zien van de zoekopdrachten die je hebt ingevuld. Klik op Activiteit beheren. Vervolgens volg je de stappen van de eerste methode.

Ook in categorie:
    13.01.2021 04:03 Birte:
    Interessante Artikelen -

    13.01.2021 18:04 Rosa:
    Dit kan via de YouTube applicatie of via de website. Zoals ik hierboven al zei, zijn er momenteel een paar versies van de YouTube-app beschikbaar op alle apparaten.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org