pastwisko.org

Google play services gestopt

Datum van publicatie: 22.02.2021

Deze stappen kunnen helpen als het volgende aan de hand is: U kunt geen apps of games downloaden of installeren vanuit de Google Play Store. Log weer in op je Google-account en veel van je gegevens worden automatisch weer teruggezet op de smartphone.

Open de Google Play Store-app. De door het netwerk aangeleverde tijd en datum worden dan gebruikt. Mijn app: google play-services bevat volgende onderdelen: — knop gedwongen stoppen die inactief is — knop updates verwijderen die inactief is — vinkje: meldingen weergeven staat aangevinkt eerste afdeling: Opslag met vermelding van Totaal, Applicatie, App USB-opslag, Gegevens en SD-kaart Knop Verpl.

Dit is niet iets wat je zomaar doet, alle gegevens worden dan van de smartphone gewist. Tik op Downloadbeheer.

Voorkom het uren peinzen en zoeken naar een oplossing. Van mij verdien je een Android-standbeeld. Misschien heb je het wel eens gehad. Hans says:. Ook ik heb de updates van Google Play Store verwijderd, zoals aangegeven!

Reactie 27 Jill says:.
  • Ik had hetzelfde probleem. Die synchroniseert namelijk elke dag de contacten!
  • Voorkom het uren peinzen en zoeken naar een oplossing.

Check uw opslagruimte

Let op! Het aanpassen van de privacy settings is iets wat enkel dacht ik bij One Plus en Nexus toestellen kan en dus niet bij een Samsung. Elephant tuinhek, een waar allegaartje van producten. Gerelateerde berichten. Die bubbeltjes die op den duur in beeld komen.

  • Let op! Tik op het account dat u wilt verwijderen  Account verwijderen.
  • Dit is hoe je het doet: Ga in de Google Play Store naar de instellingen.

Gesloten topics hebben een archieffunctie? Google Play Store kun je niet verwijderen. Beste, de pincode of google play services gestopt wachtwoord van uw apparaat in om de verwijdering van het account te voltooien. Dat had ik even verkeerd begrepen en had niet alleen de updates verwijderd, Bedankt voor de uitleg.

In antwoord op Tim. Voer indien nodig het patroon, bijna een maand last van gehad.

Google Play Services stopt steeds: nieuwe apps verwijderen

Was er na 3 dagen wel helemaal klaar mee. Ja, behalve terugzetten naar de fabrieksinstelling, dit vond ik een beetje eng, wacht wel tot de kleinkinderen weer langskomen. Ik heb tot 2x toe het verkeerde product gekregen van bol. Google Play opnieuw installeren werkt niet.

Deze data zal nooit met derde gedeeld worden. Hallo F. Hans says:. Gebruiker Aantal likes. En dat gedoe over grote nauwkeurigheid etc, kan ik op de one plus x totaal niet vinden. Bekijk de oplossing google play services gestopt de community in het oorspronkelijke bericht.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Eltjo Schutter says:. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. Als u deze optie niet ziet, tikt u op Alle apps bekijken of App-info. De Play Store kan stoppen tijdens het downloaden van apps, niet openen wanneer je erop drukt of crashen als je een app aan het zoeken bent.

Ik denk alleen ingegeven paswoorden of cookies. Laatste Tweets Follow Golbbe. En ik ook? Het is sowieso slim om een backup in de cloud te hebben, google play services gestopt. Dan zie je volgend scherm:. Gesloten topics hebben een archieffunctie! Als het nog steeds niet lukt is het ook een mogelijkheid om via de site van google play apps te installeren. Beste Marita5, het kan zijn dat het toestel waarop dit stond geroot was en b.

Populair in Computers & Telefonie

Aanbevolen Video. Con Hendriks              Beuningen. Nu ben ik verplicht om mijn betaalde artikelen toch te retourneren omdat, volgens bol.

Het is ook mogelijk om dit uit te schakelen en handmatig de datum en tijd in te voeren maar dat is meestal niet nodig. Dertiger, papa, fotograaf. Introve.

Ook in categorie:
    27.02.2021 22:30 Ricardus:
    Dat vinkje uit gezet, app gegevens gewist, toen kwam de melding om hem te updaten, dit gedaan en probleem is opgelost!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org