pastwisko.org

Lego friends nederlands nieuwe afleveringen

Datum van publicatie: 09.01.2021

Mobiel apparaat. Follow your Passion. Heb jij hier al op gestemd?

Het is nu ook echt spannend, omdat er meer tijd is om een verhaal neer te zetten. De meiden repeteren voor het jaarlijkse toneelstuk op Ontdekkingsreizigersdag.

Op 1 augustus komen er weer een heleboel nieuwe sets uit, maar in veel winkels zijn ze nu al te koop. Maar is Tanya Emma alleen aan het gebruiken om wraak te nemen op Stephanie? Dit kostte je  0 uur en  0 minuten. Olivia twijfelt of ze het protest zal steunen, omdat ze fan is van dr.

De Star Wars draaien rond de aarde, hier heel ver vandaan. Welcome to the Jungle. Het dolfijnenproject 22 m. Het kamp is te gek en de olifanten heten de meiden welkom. Vooral de popstar serie trekt de aandacht van de meiden.

Dit is gratis en ze ontvangen dan 5x per jaar het club magazine.

De vriendinnen laten hun favoriete plekjes in Heartlake City zien in een documentaire.

Afleveringen

Locket and Key. Netwerken Disney Channel. Splash Bash. Carter Greene doneert grond en water voor een gloednieuwe tuin in Heart Lake City. Windows Windows 8, Windows 8. Emma heeft een mysterieuze allergie en is bang dat het misschien door Chico komt.

  • Weer Samen. Help Stephanie om het eten klaar te maken.
  • Haar vrienden vinden dat ze hem moet ontmoeten, want ze houden allebe

Medaillon En Sleutel! De kans is groot dat ook een ander schilderij wordt gestolen en daarom maakt Emma een lokschilderij. De meiden zijn het beu dat Carter steeds de stad vernielt. Al voor 4. Olivia beseft dat Zobo een vriendje nodig heeft en ze maakt Zoe. Lights Out.

Herinneringen maken

Word lid van MijnSerie. Mia leert een olifant een speciale handdruk. Olivia is nieuw in de stad en heeft nog geen vriendinnen. Aangezien de meiden hier dagelijks mee spelen thuis, heeft dit de grootste aantrekkingskracht.

De sets zijn zeer uitgebreid. Andrea en Luca de olifant vinden het moeilijk om aan het oerwoud te wennen. Free Bird. Word lid van MijnSerie? Spelen Maar. Map Quest.

Beschrijving

De meiden gaan naar een opvangkamp voor olifanten. Ethan vraagt Emma hem te helpen zoeken. Emma heeft een mysterieuze allergie en is bang dat het misschien door Chico komt.

De meiden zijn on The Artist's Way. Naar de geliefde memoires van Tembi Locke. Leeftijdscategorie Alle leeftijden. Emma verdwaalt in het oerwoud met Ethan.

De afleveringen zorgen naast het kijkplezier ook voor veel speelplezier. Uitzending Gemist.

Meest bekeken uitzendingen van LEGO Friends: Girls On A Mission

Het item is toegevoegd aan je verlanglijstje. Als de meiden naar hem op zoek gaan, ontdekken ze een verlaten brandweerstation. Om de websites van Intertoys goed te laten functioneren en om buiten onze eigen websites relevante, gepersonaliseerde berichten van Intertoys te kunnen tonen, maken wij gebruik van cookies.

Afleveringen 1. Inspiratie voor het spelen wordt overal vandaan gehaald. Zobo En Zoe.

Ook in categorie:
    12.01.2021 03:04 Parisa:
    Het zijn een soort afleveringen van 20 minuten. Making Memories.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org