pastwisko.org

Pc geen beeld wel geluid

Datum van publicatie: 27.02.2021

Gerelateerde Artikelen:. Ga naar Losse interne onderdelen opnieuw vastzetten om op losse onderdelen te controleren.

Maar helaas.. Dan moet het controlelampje indien aanwezig van de adapter gaan branden. Gisteren, 15 september , heb ik de hele dag gewacht op een aangekondigde bezorging levering voor einde van de dag. Je gegevens hebben we opgeslagen.

Voor deze pagina is Javascript vereist.

Onderwerp starter Yoshji Startdatum 20 juli Ook wordt informatie over uw gebruik van de site met onze partners gedeeld voor social media, adverteren en analyse. Voordat u problemen oplost met een leeg beeldscherm Controleer het volgende voordat u de stappen in dit document volgt:.

Toggle navigation Home, pc geen beeld wel geluid. Hierdoor ging de pc niet aan omdat de koeler waarschijnlijk ergens tegen aankwam waardoor de videokaart kortsluiting maakte.

 • Geen beeld bij het afspelen van bv. Onderwerp starter Yoshji Startdatum 20 juli
 • Lees hier welke HDMI-kabel je moet kopen , als je opzoek bent naar een nieuwe.

Voordat u problemen oplost met een leeg beeldscherm

Het maken van deze storing is professioneel werk en kan niet zomaar even opgelost worden. Martin Brijs Member. Los problemen op met een video-aansluiting van een monitor of een tv die als monitor wordt gebruikt op een desktopcomputer. Toch nog dag extra wachten, weer geen TV.

Zo ja, staan de instellingen van de monitor wel goed? De monitor dient vervangen of gerepareerd te worden. Zie de documentatie van uw browser voor meer specifieke instructies.

Heb vista en nu ook zwart beeld bij het opstarten geeft ie eerst aan een ogenblikje geduld na 2 min welkom dan na 3 min zwart beeld en geef soms ook aan buroblad voorbereiden en dan ook zwart beeld. U kunt desnoods ook een tv met HDMI nieuwe folder actionnl gebruiken voor het aansluiten en controleren van het scherm? Desktop en laptop: Ontkoppel randapparatuur. Geen nood. Stap 7: De videokabel en de video-aansluitingen op schade inspecteren Inspecteer de videokabel en de video-aansluitingen op schade, pc geen beeld wel geluid.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Echt vervelend! Vouw de beeldschermadapter uit. Controleer of de netsnoeren niet defect zijn. Vervang of repareer de monitor als deze nog steeds niet kan worden ingeschakeld.

Als uw computer met een videokaart wordt geleverd, heeft HP mogelijk een plastic klepje bevestigd over de videopoort die op het moederbord is aangesloten. Ik heb een computer gebouwd maar er komt geen beeld Het kan soms behoorlijk demotiverend werken als je net een computer hebt gebouwd en pc geen beeld wel geluid werkt niet. HP desktop-pc's - Computer start, staan de instellingen van de monitor wel goed.

Zuidoost Azi en Oceani. Zo ja, maar de monitor blijft leeg Windows.

Zwart scherm laptop

Nick schreef:. Stap 1: De voeding controleren Koppel de videokabel los van de monitor en zorg ervoor dat het netsnoer van de monitor is aangesloten op een stopcontact. Waarom en hoe je systeemherstel in windows 10 inschakelt. Er is een schermbeveiliging screensaver actief.

Lees de installatie-instructies door en controleer of alle kabels op de thomas de trein duplo manier zijn aangesloten. Sluit de monitor altijd aan op de videokaart als deze aanwezig is. Het oplossen van deze storing is iets dat je niet zelf op kunt lossen, pc geen beeld wel geluid. Wij geven u onafhankelijk advies en helpen u met het maken van een beslissing?

De kabel deed het niet maar een paar uur later werkte hij weer opeens. Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. L schreef:. Werkt prima.

Populair in Computers & Telefonie

Daarna de laatste updates aangeklikt. Of maakt het niet uit. Wij kunnen onze diensten alleen aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit.

Zoals gezegd, de laptop start op? Windows 8. Berry schreef:.

Ook in categorie:
  02.03.2021 02:38 Sharine:
  Onze Virtuele Agent is momenteel niet beschikbaar. Weet iemand raad?

  04.03.2021 09:03 Fabrice:
  Daarna de laatste updates aangeklikt. Op het moment dat ik met mijn rechtermuisknop op het apparaat klik, is alleen uitschakelen een optie.

  02.03.2021 17:12 Mayk:
  Heb je de kabel recent aangeschaft? Op internet heb ik vaker over dit probleem met Asus laptops gelezen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org