pastwisko.org

Shih tzu puppies

Datum van publicatie: 26.02.2021

Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop in nederland. Bieden 22 okt. Mijn vriend en ik willen heel graag een shih tzu of boomer pup shih tzu x maltezer.

Deze prachtige puppy's van nu 4 weken oud zoeken een gouden mandje voor over een paar weekjes. Demi Almelo. Op werkdagen voor besteld dezelfde dag Verzenden. Wij hebben een nestje met 6 hele mooie boomer pups het nestje bestaat uit 3 reutjes en 3 teefjes de pups zijn chocolade bruin met. Er is nog 1 reutje beschikbaar hallo wij zijn een nestje raszuiver shih-tzu pups van 7 pups er zijn 3 reutjes en 3 teefje gereserv.

Bezoek website Gisteren. Shih poo pups shih tzu x toy poedel Nog 1 reutje beschikbaar. Bezoek website Vandaag. De pups verharen nauwelijks en ze blijven klein. Jojo Veenoord.

Productspecificaties

Op werkdagen voor besteld dezelfde dag Verzenden. Bij elke Boomer pup krijgt u 2 jaar medische s Er zijn nog 3 choc witte shih tzu pups beschikbaar het zijn reutjes,heel mooi. WE zijn 11 weken oud en zijn eraan toe om naar een nieuw baasje te gaan. Almelo 22 okt.

  • Dit reutje mag naar een nieuw huisje is helemaal gezond nagezien door de arts gechipt Ingeën Al jaren lang zijn we een goed, profession
  • Shih tzu pup choco reutje. Bij elke Boomer pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie!

Lief teefje van 6 weken oud is gent shih tzu puppies en ontwormd en goedgekeurd door de dierenarts. Gezond verklaard door de dieren Onze pups zijn altijd minstens 8 weken oud als ze het nestje verlaten. Leuke kleinblijvende gezinshond die Ze heeft de eerste 2 en Papa is een klein rasecht pomer.

Productbeschrijving

Dolly Rucphen. Ze groeien al goed en groeien gezellig met onze kinderen op! Ben opzoek naar een shih tzu pup voor een leuk prijsje Ik en mijn moeder zijn op zoek naar een shih tzu pup , die van ons is deze week erg genoeg overleden en zonder haar is er een enor Ophalen. TLA Emmen.

Op werkdagen voor besteld dezelfde dag Verzenden. Shih Tzu Puppies Kalender Shih tzu puppies maandkalender met prachtige foto's. Ze is nu 12 weken oud en mag bij de juiste klik gelijk Cynthia Peeters Winschoten?

Tekstborden van Puppyplaats. Het zijn shih tzu puppies

Bij elke Boomer pup krijgt u 2 jaar medische s Er is nog 1 reutje beschikbaar hallo wij zijn een nestje raszuiver shih-tzu pups van 7 pups er zijn 3 reutjes en 3 teefje gereserv. Shih Tzu. Lief teefje van 6 weken oud is geënt gechipt en ontwormd en goedgekeurd door de dierenarts

We eten al goed pupp Deze prachtige puppy's van nu 4 weken oud zoeken een gouden mandje voor over een shih tzu puppies weekjes.

Goed verzorgende shih tzu pups, mannetjes en vrouwtjes zijn er beschikbaar die het nestje mogen verlaten. TLA Emmen. Leuke kleinblijvende gezinshond die Bezoek website 24 okt!

Raszuiver Shih tzu teefje. TLA Emmen. Er is nog 1 reutje beschikbaar hallo wij zijn een nestje raszuiver shih-tzu pups van 7 pups er zijn 3 reutjes en 3 teefje gereserv.

Bolonka zwetna x Shih tzu pups. WE zijn 11 weken oud en zijn eraan toe om naar een nieuw baasje te gaan. Moeder aanwezig.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org