pastwisko.org

Topomania europa landen en hoofdsteden

Datum van publicatie: 18.02.2021

Topografie: Europese hoofdsteden Vlieg met een helikopter naar alle hoofdsteden van Europa. Klimaat Ook het weer in Europa is erg verschillend verdeeld. Provincies, hoofdsteden, grote steden, kleine plaatsen en bezienswaardigheden.

Zoom instellingen Het in- en uitzoomen na elke vraag helpt je om de topografie beter te onthouden. Bekijk het overzicht van de landen met de desbetre. Om jouw resultaten op te slaan moet je hieronder inloggen met jouw account. Topo groep 6, 7 en 8 Topografie van de wereld en werelddelen. Je krijgt dan een aanwijzing.

De natuur in Europa is heel verschillend. Topografie: Itali Sleep de kaart van Itali tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt. Het is toegestaan topomania europa landen en hoofdsteden dit plein actiecode herinnering op linnen te nemen op jouw website als dit van nut is voor de mensen die op je website komen. Je hebt van de vragen goed beantwoord. Bekijk het overzicht van de landen met de desbetre.

Om kaarten van werelddelen en landen te openen en in te zien.
  • TopoMaster Europa Ben jij een 'topomaster'? Diverse keuzemogelijkheden.
  • Links op de kaart zie je een balk waarmee je het zoomniveau aan kunt passen. Spel bediening Muis en pijltjestoetsen.

Meer van Jeugdbieb

Europa quiz - Cyberkidz. Topografie: Europese landen Via dit spel leer je de landen kennen op de kaart van Europa. Kopieerbladen topografie groep 8 - Zwijsen. Vlieg met de helikopter zo snel mogelijk naar de juiste stad. Hoofdsteden oefenen van Europa. Topografie oefenen van Verenigd Koninkrijk. Maak een tijdreis door jaar topografie van Nederland en bekijk de topografische kaarten van vroeger.

Train je brein met topografie. Waarnemingen van de satelliet. Hoofdsteden oefenen van Europa. Het hoogste punt ligt in Rusland, op de berg de Elbroes. Hoe is het met jouw topografische kennis van Nederland. Het Open Leerhuis. In Nederland hebben we een gematigd zee- klimaat.

De Provincie slang

Kopieerbladen topografie groep 8 - Zwijsen. Sleep de kaart van Oostenrijk tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt. Wat wil je oefenen? Geschiedenis Europa heeft een lange geschiedenis die de rest van de wereld sterk heeft beïnvloed.

Kopieerbladen topografie groep 8 - Zwijsen, topomania europa landen en hoofdsteden. World Atlas. Ik snap het Toon dit bericht altijd als ik de Topotrainer open. Kopieerbladen topografie groep 7 - Zwijsen.

Sleep de kaart van Luxemburg tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt. Onopgeslagen resultaten Je hebt eerder geoefend met de Topotrainer maar de resultaten daarvan zijn nog niet opgeslagen.

Zorg Bedankt!

Topografie: Ierland Sleep de kaart van Ierland tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt. Zo kom je veel te weten over allerlei bezienswaardigheden in Europa. Wil je bij een vraag iets in- of uitzoomen? In Europa komen veel verschillende berggebieden voor.

App met leerspelletjes. Bondsrepubliek Duitsland Topografie - Brujon. Zeer uitvoerige site met satellietbeelden. Leer hier de namen en de hoofdsteden van de provincies. Zo kan je zien of het oefenen helpt en of je beter wordt. Als je lang wacht met het topomania europa landen en hoofdsteden krijg je vanzelf steeds meer hints. Topografie: Metropolen van Europa Waar ligt het.

Zoeken: topografie

Je kunt veel landen uitlichten. Je hebt van de vragen goed beantwoord. Topografie: Metropolen van Europa Waar ligt het?

Kies een jaartal en bekijk de bijbehorende kaart. Nog n onbeantwoorde vraag, 89. Topo - oefenen. TopoMania TopoMania is een oefenprogramma waarmee je snel en handig je topografie kunt oefenen.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org