pastwisko.org

Weer app iphone op ipad

Datum van publicatie: 01.03.2021

Deze weer-apps helpen je een handje. Martin 19 augustus om Wat is de exacte naam voor de App, er zijn er zoveel die bijna allemaal dezelfde naam hebben. Weeronline is al jaren een enorm populaire weer-app.

Nieuws 8 iPhone-games om op afstand te spelen met je vrienden. Op vakantie hoef je dus niet meer zelf de locatie in te vullen om te kijken wat voor weer het wordt, hiervoor is natuurlijk wel een verbinding met het internet nodig.

Bekijk alle Apple Watch. Zo zie je in grafieken en tabelletjes alles wat je wil weten over het weer van nu en straks. Martin 19 augustus om Wat is de exacte naam voor de App, er zijn er zoveel die bijna allemaal dezelfde naam hebben. Wil je appletips pushberichten ontvangen? Hier zie je in één oogopslag wat het weer van het moment is, en wat de actuele weersverwachting is van de komende dagen.

The website is in Dutch. Bekijk treinkaartjes aanbieding vakantieveiling Apple iPhone. Zakelijk Winkels. Lees ook. Meer informatie over de gegevensbronnen en beschikbare functies van de Weer-app.

Is er een link naar de juiste, wil hem graag downloaden.

Schermafbeeldingen maken in Mojave. Prijs: gratis.

Uitgelicht

De app waarschuwt voor naderende hoosbuien in jouw omgeving, zodat je weet of je op pad kunt gaan, beter nog even kunt wachten en een paraplu nodig hebt. U kunt de weersomstandigheden per uur bekijken door van links naar rechts te vegen in de uurlijkse weersverwachting. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Dat is een mooie functie! Door integratie met de Apple Watch kan je overal het weer checken.

  • De betaalde versie van Het Weer in Nederland voegt widgets toe die je kunt plaatsen op een van de homescreens.
  • De betaalde versie van Het Weer in Nederland voegt widgets toe die je kunt plaatsen op een van de homescreens. Software Door Koen van Ekeren 21 september 6 min.

Probleem melden. Met deze apps weet je in een mum van tijd of jij je paraplu thuis kan laten of niet, weer app iphone op ipad. Prijs: gratis. Publicatiedatum:   16 september. U kunt ook een andere locatie selecteren voor de Weer-widget. Zon onder. Ga je bijvoorbeeld over 2 weken op vakantie, dan weet je precies of jij je paraplu in moet pakken of thuis kan laten.

Weersomstandigheden bekijken in de Weer-app

Artikel van:. Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram. Voor informatie over een andere locatie veegt u naar links of tikt u op het locatiesymbool   om de lijst met locaties te bekijken.

Om de weerwaarschuwingen te kunnen bekijken volstaat het om de Weer-app te openen. Links Telefoon. Vind je het ook zo vervelend om na een lange werk dag thuis te komen met een nat pak?

Weeronline Meteovista B. Is het nu warm of koud!

Buienradar

Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram.

Dit kennen we natuurlijk al van apps als Buienradar en Buienalarm. Martin 19 augustus om Wat is de exacte naam voor de App, er zijn er zoveel die bijna allemaal dezelfde naam hebben.

Hij stelt zich een strak design voor, zon. Tuin afgraven tips Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews, weer app iphone op ipad.

De radar stel je ook in voor motregen, zonder de kleurrijke en geanimeerd achtergronden, het is niet mogelijk om de waarschuwingen uit te schakelen in de Weer-app, alsmede scherpe en actuele satellietbeelden. Meer informatie over het maken en gebruiken van widgets op uw iPhone. Daarnaast zijn neerslag- zonneschijn- en windkrachtkaarten te bekijken. De meldingen zijn alleen te zien op de dag zelf. Je ziet de weersverwachting van de dagdelen en de verwachte neerslag en zonsverwachting in de komende uren.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Is het nu warm of koud? Sam Wal 14 oktober om peter JohnB Waarschijnlijk zijn jullie in het bezit van een iPad met wifi en een 3gs ondersteuning. Bureaublad automatisch opruimen met stapels.

Alvast bedankt. Voor Over appletips.

Ook in categorie:
    09.03.2021 20:47 Nazim:
    Totdat II dit bericht zag. Nieuws Door Sven Lamers 3 min.

    11.03.2021 04:58 Roselie:
    Buienradar is een andere app die handig is om het weer van het moment in de gaten te houden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org