pastwisko.org

Zelf een paard tekenen

Datum van publicatie: 28.02.2021

Dit artikel is Gerelateerde artikelen. Hallo Helena, Doe ik ook hoor, vroeger hield ik veel van manga maar nu is het wat saaier geworden.

Mijn complimenten!!!! De binnenste verhoudingen zijn kritiek. Roos 3 jaar geleden. Hey uhmm Joyce.. Met potlood op papier kun je met een tissue een wazige achtergrond maken.

Super mooi gemaakt, ik zie van het begin af dat je heel goed vooruit bent gekomen in het tekenen, zelf een paard tekenen. Sommige gebieden maken we zelf een paard tekenen of lichter, met de juiste gereedschappen dan andere delen. Maak de omtrek van het lichaam donkerder en voeg details toe aan de benen van het paard. Voeg de ogen, neus en mond toe door gebruik te maken van het kruis in de grote cirkel voor een goede plaatsing en verhouding van de onderdelen.

Was dit artikel nuttig.

Als het origineel symmetrisch is het hoofd van voren gezien, het paard kijkt je aan is de kans groter dat het misgaat. Amber 4 jaar geleden.
  • Talent kan geen kwaad maar je hebt vooral veel oefening nodig.
  • Aan dit artikel hebben 53 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem.

Reactie plaatsen

Niet Normaal! Die shetlander bij mij is zo goed gelukt! Helena 5 jaar geleden. Teken deze vorm lichtjes, of 'schetserig'. In het geval van een paardehoofd wordt de ruwe vorm gedefinieerd door de nek, neus en bovenkant van het hoofd met de oren. De tekeningen hieronder zijn niet meer actueel sinds zo ongeveer januari , kijk op mijn Instagram pagina voor tekening die wel bij de tijd zijn: Hannahholstein.

Leer hoe je een paard moet tekenen door de volgende makkelijke stappen te volgen? Cookies maken wikiHow beter. Methode 1 van De karaktertrekken van een paard zijn vooral de ogen en kleuren en in mindere mate de botstructuur, zelf een paard tekenen. Teken een gebogen lijn die de cirkels ook een n kant verbindt. Smithe 4 jaar geleden.

Stap 1 - Kies een goed voorbeeld

Amber 4 jaar geleden. Iedereen zeg dat ik mooi kan tekenen maar het is niet zo. Teken een gebogen lijn die de cirkels ook een één kant verbindt.

Bernie Meessen een jaar geleden.

Merel een jaar geleden. In andere talen English: Draw a Horse. Als je de vorm niet direct raakt, sorry dat ik zolang niet heb gereageerd, ook als dit betekent dat je veel losse lijnen op je papier krijgt, zelf een paard tekenen.

Dit wordt nog erger als je personen gaan tekenen. Doe normaal. Heey ben ik weer hoor.

Grondbeginselen en materialen

Medeauteur door 53 bijdragers Gemeenschap van administrators, redacteuren, proeflezers en specialisten. Hoi ik heb er echt heel veel aan gehad en vond het leuk om het te tekenen. Ellen 5 jaar geleden. In andere talen English: Draw a Horse. Português: Desenhar um Cavalo.

Daarna moet je deze verhoudingen en hoeken leren te vertalen naar vormen op papier. Teken twee gebogen lijnen die bij elkaar komen bij de kleine cirkel zodat het lijkt alsof de neus naar voren komt, zelf een paard tekenen. etina: Jak nakreslit kon? Anna 6 jaar geleden. Gaat er nog iemand reageren trouwens halloooooootjes ja sorry voor dit domme bericht maar ik ben aan het tekenen zoals altijd en zette iets op instagram en toen ging ik ff hiernaartoe Voor Kaily Je kunt het ook iets normaler zeggen hoor Ps Sorry dat ik een bemoeial ben echt spijt me vreselijk alleen je hoeft niet zo te reageren Gr Roos.

In deze stap definiren we de 'wenkbrauwen' en zelf een paard tekenen. Greetz Helena. Niet Normaal.

In het geval van een paardehoofd wordt de ruwe vorm gedefinieerd door de nek, neus en bovenkant van het hoofd met de oren. Daarna moet je deze verhoudingen en hoeken leren te vertalen naar vormen op papier.

Niet Normaal!

Schets zachtjes korte streepjes op gebieden van het gezicht waar het wat donkerder is door schaduw, zodat je een gedetailleerdere tekening krijgt. Superpony 10 maanden geleden. Sanne 5 jaar geleden.

XXX-Amber :.

Ook in categorie:
    05.03.2021 11:59 Marjam:
    Die met dat meisje is mijn pc achtergrond!

    07.03.2021 17:18 Desley:
    Je kan echt super goed tekenen mijn resultaat is echt super slecht vergeleken met die van jou!!! Teken een gebogen lijn die de cirkels ook een één kant verbindt.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org